Ocena teme:
  • 1 Glas(ov) - 1 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[split] Predlagam adminu
#21
Evo... delo za deratizatorja ;)

Sent from my SM-G973F using Tapatalk
#22
Nuclear option :)....
#23
Meni je najbolj smešno... Kako eni prepovedujete omenjanje politike... Ampak POLITIKA vam hoče vzeti športne rekvizite... To je isto, kot da vam zdravnik pove, da imate raka... Vi pa mu nazaj odgovorite "mene to ne zanima. Je proti mojim zblojenim prepričanjem"...

Ne razumem te "logike"... Nikakor.  Drool
#24
Mislim, da Admin misli na prepucavanje okoli oslove sence in debate o tem katere žrtve oblasti so bolj ali manj mrtve...

To ni bil nikoli issue, da se izpostavi kdo dela kaj ampak jamranje sedaj okoli tega kdo je bolj fuknjen ali manj sploh z vidika totalne naivnosti ali totalnega neznanja (beri vere) pa je res naporno in neproduktivno in so za take debate drugi forumi..

Tam mate predlog za dušilce in število katerim se to da izpolnit je ka vem 20-30 medtem ko določeni tle konstant nabijajo in trošijo cajt jim je za neko (pa naj bo še tako butasto deklarativna) stvar, ki nič ne stane težko mal se pomujat.  Kar se je izkazalo je, da je večina folka povsem nezainteresirana in kar je še več nepoučena (recimo ko se kurca lovce, da so proti kar sploh ni res).
#25
(21-12-2019, 09:39)Msslosar Napisal:
(21-12-2019, 08:22)Kristian Napisal: začenjam temo, kjer bi uporabniki predlagali adminu svoje ideje glede foruma.

Prvi predlog: predlagam vpeljavo nove funkcije na forumu. Trenutno imamo moderatorja, super moderatorja ampak glede na objave nekaterih je očitno prostor še za eno funkcijo deratizator.

Glede na trud, ki ga vlaga, se bomo vsi strinjali, da bo Mato idealen kandidat.

Kaj pravite?
Ti bi drugače misleče kar izbrisal ? Tole me močno spomninja na dejanja takoj po II vojni, le da so nasprotnike takrat metali v jame.
Spet eden komunajzarski jugonostalgik, ki bi kot naša komunajzarska vlada uvedel totalitarizem, najprej s prepovedjo, kaj se ne sme govoriti, kasneje pa kaj se mora govoriti, skratka, po tvoje je s komentarji neprimeren vsakdo, ki se ne strinja ali ne ustreza bolani komunajzarski totalitaristični ideologiji.

Ne vem, od kod si pobral izraz 'komunajzarjenje', to je neka spakovanka, ki nima pomena.
Drugače pa o pobojih po končanju 2. sv. v. je mislim da bilo povedano vse in še več.

Vsi, ki so na prostoru Jugoslavije in NDH sodelovali in se borili na strani okupatorja, to je nacističnih Nemcev in fašističnih Italijanov so - preprosto povedano, bežali v Avstrijo, ker se niso hoteli predati partizanom.

Proti vsem pravilom so se borili po koncu vojne.

Angleški zavezniki so vse vrnili - partizanom. Z argumentom, da se oni sedaj z domorodci ne bodo zajebavali. Ob dejstvu, da jih itak niso imeli kam dati, so jih dali na grbo partizanom. Mnogi so pomrli že zaradi čiste logistike - nihče ni imel hrane zanje, ne angleži, ne partizani. Partizani niso imeli hrane zase, Angležem so jo dobavljali Američani.

Nihče ni maral teh ljudi, saj so predvsem Hrvati pobili ogromno Srbskega življa. Nihče pa tudi ni maral slovenskih kolaborantov, ki so sodelovali z Italijani in Madžari in ovajali ljudi, včasih so povedali (razkrili) resnico, včasih so se debelo lagali.

Brata od mojega dedka so ustrelili par dni pred koncem vojne Madžari, kot maščevanje. Brata od dedka, ki je bil logar v hosti, je ovadila ženska, ki je, ko je bil on ustreljen, 'odšla' v Avstrijo, tako je sama rekla sosedom, ki sploh niso vedeli, za kaj se sploh gre.

Šele par let po koncu vojne so se brali zapisniki in je bilo jasno, da ga je izdala ona. To bi postalo jasno prej ali slej, tega se je bala in je kar odšla. Še danes se ne ve, če je živa ali mrtva.
#26
V evropi se je po koncu vojne s kolaboranti delalo čisto enako kot pri nas, le s to razliko da se pri nas danes vanabe žrtve na veliko derejo kako se jim je godila krivica, drugje so pa pametno tiho in ne dvigujejo prahu.

Msslosar zanimivo piše, ampak imam občutek da ga je v otroštvu zlorabil župnik zdaj pa mu psiha to ven meče s komunisti...
#27
(22-12-2019, 00:53)Marks Napisal: V evropi se je po koncu vojne s kolaboranti delalo čisto enako kot pri nas, le s to razliko da se pri nas danes vanabe žrtve na veliko derejo kako se jim je godila krivica, drugje so pa pametno tiho in ne dvigujejo prahu.

Msslosar zanimivo piše, ampak imam občutek da ga je v otroštvu zlorabil župnik zdaj pa mu psiha to ven meče s komunisti...
Niti ne, če že moramo v to tematiko, ki s strelstvom nima zveze. Poguglaj Norveško, od koder sploh izhaja pojem 'kvizling', pa malo Francijo in boš videl, da je razlika z nami precejšnja.
#28
https://www.mladina.si/164761/podivjana-celina/
#29
Zakaj sta bbbbbb2011 in Marks banana? :O
Vem, da pišem neumnosti, ampak grebem se za čin polkovnika  Angel
#30
(22-12-2019, 10:07)Oljnifilter Napisal: Zakaj sta bbbbbb2011 in Marks banana? :O

Zakaj?

Zato:
https://www.strelec.si/forum/thread-2512...#pid173085
https://www.strelec.si/forum/thread-3478.html

Zaenkrat je ban začasen, naslednji pa ne bo.
Resno mi je počil film od tega prepucavanja o kolaborantih in komunajzarjih in tega ne bo več. Na tem forumu ne. End of story.
administrator / Strelec.si
#31
Ker sem dobil par vprašanj v zvezi s tem, sem se odločil takole... Ker se zavedam da sam nisem vedno nepristranski pri moderiranju, se za en mesec od danes, 23.12.2019 do 24.1.2020 umikam z moderatorskega dela na forumu. V tem času bodo za to kot doslej skrbeli dosedanji moderatorji, ter eden zunanji. Vsi imajo polna pooblastila in jim zaupam v celoti, zato se ne bom mešal v njihovo delo. Srečno. ;)
administrator / Strelec.si




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)