Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
Tile švajcarji orožje dejnsko nosijo ne le prenašajo ,še v etui al kak kufer se jim ga ne da dat.
Odgovori
Sram jih bodi, kajneda? Sploh ne vejo, kaj vse narobe delajo.
Jim bo treba eno dva ducata evropskih komisarjev tja poslat, da jih razsvetlijo. 
... Mislim, da bi prileteli v roku pet minut v visokem loku čez Alpe nazaj v Bruselj
...You know, you come from nothing - you're going back to nothing. What have you lost? .... NOTHING! (Monty Python)

Odgovori
Ne bodi tako prepričan, Švica je kar se finančne neodvisnosti tiče zapravila vse kar je mela (predali so celo spisek strank skladišča v taxfree zoni - tu se hrani verjetno ulala robe raznoraznih bivših in sedanjih veljakov, recimo Marcosovo zlato naj bi bilo tam ipd...) in samo vprašanje časa je, da bodo zapravili še vse ostalo.
Odgovori
a je takšna oblika prenašanja pri nas mogoča z orožnim listom?

Odgovori
Niti slučajno ne. Kot kaže bomo kmalu prenašali v mobilnih trezorjih na kolesih.
...You know, you come from nothing - you're going back to nothing. What have you lost? .... NOTHING! (Monty Python)

Odgovori
kako ima pa lovska zveza to določeno, kako se lahko prenaša orožje? glede na to da jagro veselo špancirajo z gveri na ramah pa s pištolami v tokih...

Odgovori
Prenašanje je samo do lovišča.
...You know, you come from nothing - you're going back to nothing. What have you lost? .... NOTHING! (Monty Python)

Odgovori
https://www.all4shooters.com/en/Shooting...poll-lies/
Odgovori
Tipček v z gverom (brez futrole) se je v Lauterbrunu v vlakcu mirno usedu med kitajske turiste z okroglimi (lejga šmenta) izbuljenimi očmi, in zadremal do izstopne postaje.
Prnas pa, namest, da bi raztalal konzervirane vodovodne cevi obveznikom ob Kolpi, napeljavamo žico, da žvat z izbuljenimi očmi in krvavimi nogami gleda vodo.
Aje tle kaka zdrava slowenische landwirtschafliche pamet?
 
Ja, pa da ne bi kdo mislil, da so bili tile trije objekti edini v vasi brez švicarske zastave – so jih imeli na drugi strani (pa ni bil praznik).
Odgovori
Pr nas pa naša vlada skrbi, da imamo vsak dan na novo izbuljene oči. http://www.slovenskenovice.si/novice/slo...am-nikabom

Eek
Odgovori
(11-12-2015, 12:55)Robert Napisal: Sram jih bodi, kajneda? Sploh ne vejo, kaj vse narobe delajo.
Jim bo treba eno dva ducata evropskih komisarjev tja poslat, da jih razsvetlijo. 
... Mislim, da bi prileteli v roku pet minut v visokem loku čez Alpe nazaj v Bruselj

To že več let sami počnejo .
Odgovori
Pa ker deklič fura dvotaktarja onasnažuje okolje. Torej trojni probem.
Odgovori
Ne pozabit da je moped pobarvan v mavrične barve  Whistle
Odgovori
Tole je pa že burleska ,že rahlo sumim francoze, da so kako 'flinto' dodali, da bolj ustreza pravljici
Citat:Direktor Zastava orožje: Puška iz Pariza je bila izvožena v ZDA 
Petek, 11. december 2015

Povečaj
  • [Image: online_084518_0-300.jpg] Reuters 1 od 1

Direktor srbskega podjetja Zastava orožje Milojko Brzaković je za ameriško tiskovno agencijo AP dejal, da je bila ena od pušk, ki je bila uporabljena v terorističnih napadih v Parizu, leta 2013 izvožena v ZDA. Zaenkrat ni jasno, kako je to orožje ponovno prispelo v Evropo.

Dodal je, da izvoz orožja iz Srbije poteka pod strogim nadzorom vlade in da bi bilo napačno Zastavo okriviti za prodajo orožja teroristom. Pojasnil je še, da se serijska številka polavtomatske puške M92, ki je bila uporabljena v terorističnih napadih 13. novembra, ujema s številko puške, ki jo je Zastava maja 2013 dobavila ameriškemu spletnemu prodajalcu orožja na Floridi. Srbsko podjetje mu vsako leto dobavi 25.000 kosov lovskega in športnega orožja.

AP, ki ga povzema srbska tiskovna agencija Tanjug, še navaja, da so za najmanj sedem kosov orožja, ki so ga uporabili v pariških terorističnih napadih, potrdili, da so bili izdelani v srbski tovarni orožja v Kragujevcu in to pred razpadom nekdanje Jugoslavije.

Brzaković je v zvezi s tem dejal, da je bilo vse orožje dobavljeno zakonito. "Kos orožja je bil leta 1983 dobavljen v BiH, kos decembra 1987 v Skopje, kos leta 1988 v Golubiće pri Kninu, kos v Zagreb leta 1987," je še dejal. Pojasnil je, da je puška M92 "polavtomatska, lovska in športna" puška, ki jo je mogoče uporabiti samo za posamične strele in ne za rafalno streljanje. Dejal je še, da obstaja možnost, da je nekdo po dobavi puško predelal v avtomatsko.

"Kjerkoli so vojne, obstaja možnost za zlorabe in prikrivanje kanalov za dobavo orožja, ki tako konča tam, kjer ne bi smelo," je še dejal Brzaković.
Odgovori
Madona, zdaj mi je pa vse bolj žal, da se nismo dovolj potrudili biti druga Švica ... :( :( :(
Odgovori
Niti ne veš ali bi se smejal ali bil v šoku... kar oborožene sile bomo v kakšno državo proti njeni volji poslali... kako se že temu drugače reče? http://www.rtvslo.si/evropska-unija/brus...ice/380864
Odgovori
Tale politbiro - EU komisija pa ima ideje, ki bi morale ekipo peljati direkt v keho ne pa , da bo takih predlogih še kdo razpravljal. Seveda pa je zamanj mislit ,da te komande v resnici ne prihjajajo od tete Merkel. 

[Image: Merkel-nazi-euro.jpg]
Odgovori
(11-12-2015, 15:24)mr.T Napisal: Tale politbiro - EU komisija pa ima ideje, ki bi morale ekipo peljati direkt v keho ne pa , da bo takih predlogih še kdo razpravljal. Seveda pa je zamanj mislit ,da te komande v resnici ne prihjajajo od tete Merkel. 

[Image: Merkel-nazi-euro.jpg]
Raje ji nariši rumeno zvezdo tam na taco gor. Bo bolj pravilno...
Odgovori
Ja se strinjam. Nazaj na temo o EU direktivi o orozju. Ostalo politiko v predal prosim.
Odgovori
(11-12-2015, 17:51)volvo2 Napisal: Nobenem ne vsiljujem svojih pogledov Doh ,jamrate pa tisti ,ki razmišljate, kako bi prekategorizirali svoje pokalice. Bi bili j.. pa ne bi bili.
Ja nazaj na direktivo.

Prekategorizacija ni jamranje temveč delovanje, četudi nekomu to ni razumljivo ali smiselno.
“So I say, “Live and let live.” That’s my motto. “Live and let live.” And anyone who can’t go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It’s a simple philosophy, but it’s always worked in our family.”
George Carlin
Odgovori
Uporabnikov, ki berejo to temo: 14 Gost(ov)