Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
quote g.T: ... si ti padu?

He, he, jest sem padu iz europas temne strani, t.i. ost-slaviše Europa, kjer je preostalo še edino upanje westeuropeišesliberalhandlung, kamor se ubožni rulji s šleperji vozi smetje uvoženo od prav tam in prepakirano v Frankfurtu. ... ti pa zagotovo z Marsa.
Ker: ... kritično maso računati iz ene marginalne manjšine prestrašenih atekov s po tremi otroci in prigaranim stanovanjčekom, ki tekamo prijavljati vsako hilsno, ... ej, pa ne me hebat!

No, res je, heh;
čas je, da se končno zradira te ostaline totalitarizma pri nas, ko je npr. pošten fantina smel na mestni avtobus s samo enim sandukom municije (da si ne bi frderbal križa-seveda)!
Ko bodo naši iz koalicije voljnih (for our country with ahdabljuBushi – forward!) prileteli s falkonom v Bruselj,

- ma da se vse TRESE!

Zakonodajo skupnosti je treba poenotiti in uskladiti!!
Pa ne tako, kot se je delalo ob pristopu (kobajagi implementacija svobode in prava) s posiljevanjem z idiotsko stokrat prežvečeno zahodno kvazi demokretensko zakonodajo!
Fince bo pač treba malo priviti, da bodo odslej prijavljali 2% manj orožja, nas pa sprostiti ‚komunističnih spon’, da bomo končno lahko kulturno v štacuni v Ameriki kupili, kar se na 'svobodi' lahko – in prijavili tako nekje 300-800% več kosov.
... s tem seveda, da pa bo država namesto osemkolesnikov za finsko mastenje raje svojmu državljanu sama kupila vsakemu en fin švicarski SIG – za doma frocom pokazat, kaj jih čaka, ko pridejo kaki reševalci demokracije.
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od spe7 - 26-11-2015, 12:50
Zaostrovanje EU zakonodaje glede orožja!! - od - 06-12-2013, 09:13



Uporabnikov, ki berejo to temo: 37 Gost(ov)