Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
Zakaj preusmerjaš debato ni potrebe po taki defenzivi samo izpostavljam miselnost, ki ni tako zelo redka (dokler se mene ne dotakne me "Đoko" boli) in predstavlja eno izmed večjih hib današnje družbe.

Kaj bom ali ne bom jaz storil je moja stvar in je ne mislim deliti s tabo. Očitno pa mešaš med pojmi kot so vedenje, zavedanje, uporabljanje čutil, miselni proces, odločitve in akcija oz. delovanje. Vsekakor si pa upam trditi, da sem na tem področju storil in poizkušal in še bom poizkušal storiti več in na boljši način kot ti, ki drugega kot zganjanje dvornega norčka očitno ne zmoreš.

Le katero interpretacijo pa lahko napišem (razen če citiram kaj ali povzemam kakega drugega) razen svoje? Halo a je to forum kjer pišeš lastno mnenje (o biločem) ali prostor, kjer hočeš biti priljubljen in všeč vsem ter govoriš/pišeš kar misliš da drugi želijo slišat? Misliš, da me lahko ustrahuješ z nekimi provokacijami, da ne bom napisal kar mislim, da je prav ali narobe, misliš da me je strah ali bom s tem pridobil kakega sovražnika ali prijatelja wtf je narobe s tabo, da pričakuješ, da bo nekdo za veljavo svojega mnenja moral tebi nekaj dokazovati? Kdor pač bere prispevke in uporablja lastno glavo in vedenje bo že vedel ali gre za nabijanje ali morda pametno pisanje ka li?

Če imaš kak argument in kak prispevek k temi oz. se ne strinjaš s čim kar sem napisal kar izvoli komentirat mislim, da smo vsi nad 18 in ne rabiš zganjat panike, če tisto kar napišeš nekdo uporabi za **argumentirano** demostracijo nečesa kar je po **njegovem** mnenju napačno. Nisem ti jaz kriv, če ne znaš argumentirati svojih stališč ali pa le teh koncizno natančno ubesediti.

PS: Sem ti edital ven čudno besedo, da se ne boš matral z SSKJ.
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od spe7 - 26-11-2015, 12:50
Zaostrovanje EU zakonodaje glede orožja!! - od - 03-12-2013, 16:08