Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
(19-03-2017, 20:33)Bacekjon Napisal: Zato dejanja Šoltesa po moje niso tako zelo problematična; kažejo namreč na upoštevanje mnenja volivcev. So pa zaskrbljujoča dejanja onih poslancev, ki so volili za direktivo; brutalno nasprotno javnemu mnenju ter interesom prebivalstva.

Šoltes je pač tak kot vsi profesionalni politiki, ne lev, ne desen,ampak tam kjer je kakšen dodaten glas. Tle je zavohal priliko dobiti par dodatnih glasov, pa je trznil, nič več in nič manj. Še najbolj bi pasal v Slovensko Oportunistično Stranko imenovano SOS. Mislim, da vsi hitro pozabljate kako je obljubljal velike besede in junaška dejanja ob voltivah, potem pa dobil stolček v EP in pozabil na vse.  Tako bo tudi s strelci, ko bo dobil boljšo ponudbo. To je to. Zato imam občutek, da so kolegi resno naivni, ko poslušam komentarje "me je presenetil" in pa "sem mu dolžan zahvalo" in podobne.

Zgornji komentar pa kaže na veliko nerazumevanje... v EU je pribl. 500 miljonov prebivalcev. 60% je volicev. Legalnih lastnikov orožja je okoli 5 miljonov. Če upoštevamo samo to številko, govorimo o 1,6% volilcev. Dejva ponovit, da se usede... če bi se VSI strelci aktivno vključili v tole bi predstavljali 1,6% volje volilnega telesa. A ti je mogoče zdej malo bolj jasno zakaj se s tem sploh ne ukvarjajo?
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od spe7 - 26-11-2015, 12:50
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od Kristian - 19-03-2017, 21:15



Uporabnikov, ki berejo to temo: 14 Gost(ov)