Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
(19-03-2017, 16:09)Kristian Napisal: dejte prosim no ne bit take ovce... kako vas je lepo Šoltes presenetil?!?
Tip je profi politik, ki obrača plašč po vetru. Najprej je bil odločno proti, spomnite se le njegovega odgovora "kako je razočaran saj bi v luči gnusnih terorističnih napadov pričakoval, da bodo strelci sami oddali svoje orožje..."
Ko je dobil koš mejlov, klicev in pisem pa je vildel da ima opravka z netipično aktivno volilno bazo, Zavohal potencialne glasove na volitvah in brž zamenjal ploščo. Organiziral tiskovko, pa okroglo mizo pa blablabla. Zraven ga seveda iz popoplnoma "opravičljivih razlogov" ni bilo na nobenem glasovanju pred zadnjim, ko je seveda spet izkoristil priliko, da se na tiskovki izpostavi kot zadnji branitelj lastnikov orožja...

Ma za kozlat.

Mnogo raje imam politika, ki v skladu z mnenjem volilne baze popolnoma spremeni svoje mišljenje in ga potem tudi povsod javno zagovarja (Šoltes) kot pa politika , ki se popolnoma požvižga na mnenje ljudstva (Falotova – pardon, Fajonova), temveč glasuje v skladu z navodilom svojega politbiroja in nam potem vsem še v obraz laže, kako je to za v resnici naše dobro – kot da smo vsi totalni butlji. In zdaj laže, kako namen orožne direktive ni bil "kao" povečanje varnosti, ampak ureditev zastarele zakonodaje. Ji je bilo vidno nerodno, ko so jo v studiu postavili na laž.

http://4d.rtvslo.si/arhiv/na-tretjem/174460986

Če se Šoltes počuti odvisnega od mnenja volivcev, in nas zato upošteva je to dobro. Če pa Fajonova misli, da lahko glasuje v nasprotju z večinskim mnenjem ljudi, je to zelo zaskrbljujoče. Kaže namreč, da njen dohodek in kariera nista odvisna od mnenja volivcev, ampak od drugih instanc. Zato glasuje tako, kot ji narekujejo njeni Gospodarji, (od katerih pričakuje, da jo bodo zato nagradili tako ali drugače), ne pa tako, kot ji narekuje plebs, ki jo je izvolil.

Zato dejanja Šoltesa po moje niso tako zelo problematična; kažejo namreč na upoštevanje mnenja volivcev. So pa zaskrbljujoča dejanja onih poslancev, ki so volili za direktivo; brutalno nasprotno javnemu mnenju ter interesom prebivalstva.
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od spe7 - 26-11-2015, 12:50
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od Bacekjon - 19-03-2017, 20:33