Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
(14-03-2017, 20:09)Mato Napisal: A lahko prosim pustite detajle pri miru ker so povsem irelevantni nevem a ste res vsi tako prekleto malenkostni da samo svojo bogo rit vidite in kako vam bo ena ali več pušk/€ šlo v PM oz. bo pač treba nekaj spet čarat da bo cesar dovolil glancanje ljubice naprej.

Tle se gre za povsem druge stvari, kot so netransparentni postopki, izigravanje demokracije, zloraba institucij, zavajanje skratka celotni temelji na katerih temelji zahodna civilizacija so zanikani, demontirani in povoženi. OK konkretno se gre za orožje, ki se pač tika vašega hobija in "ljubezni" ampak zadeva je dosti dosti širša in bo vplivala na bistveno bolj pomembne elemente vašega bivanja in če ne bo upora proti tej golazni danes (moral bi biti že včeraj) dokler se to (še) da preko politike in mehkih načinov je to treba storiti ASAP, ker alternativa bo najbolj krvavo obdobje v človeški zgodovini in vsak od vas/nas se bo lahko znašel na kolenih in bo lahko sekunde pred strelom v tilnik razmišljal "če bi vsaj par let nazaj kaj naredil".

KDOR VČERAJ NI BIL PROTI EU IN VSEM ZAGOVORNIKOM TE SVINJARIJE NAJ POSTANE DANES, JUTRI ZNA BITI PREPOZNO!

Če bi bila Slovenija to kar so Češka, Polska ali Madžarska, bi takoj podprl odhod iz EU. Ampak mi bomo prej uničili državo in državljane, predno bi se streznili. Naš "talent" za medsebojno nagajanje, je edinstven in ni v zatonu, ampak se še povečuje. Povezovanje z višegrajsko skupino držav, bi bila lahko rešitev za skupen upor proti vsemu temu, kar navajaš, sami pa ne pomenimo nić. Me prav zanima kako bodo Čehi sprejeli direktivo, ko danes vodstvo države naravnost poziva državljane, da se oborožijo. Prepričan sem, da ne bo šlo tako gladko, kot si v Bruslju predstavljajo.
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od spe7 - 26-11-2015, 12:50
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od Desc - 14-03-2017, 20:47