Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
To da nimamo vpliva ni res , o teh zadevah se sploh pogajajo samo zato ker ji bil pritisk dost velik.

Je pa na žalost ustroj EU aparata , manj demokratično nastavljen kot bilo kateri  komunstičen Politbiro preteklosti z izjemo mogoče Severne Koreje.

Ena zadeva ki je zelo jasna je ,da na evropsko komisijo predvsem pa vsebina predlogov delujejo predvsem zakolisni dogovori , tile Firearms United so eni klovni ,ki iz našega stališča, torej stališča donatorejv, zelo slabo investirajo zbran denar. (a kaj veš za njih je mogoče to start fejst kariere) To se zdaj pogosto vidi pri razno raznih zadeva, ki nimajo nič z orožjem . Očitno je tak pač modus operandi EK in samo amaterji nasedajo na predpisan sistem postopkov .

Kaj mislite ,da je benigna omejitev pri pištolah na 20 strelni nabojnik slučajna?  da je nekdo na EK rekel dajmo omejit zadeve na 20  ko pa 99,9% krepel ne spravi skupaj niti 17 ? Približno enako kot bi pri dolgocevnih omejevali na recimo 35 nabojev pa malo bi se prerekal a 35 ali 50 nabojev?

Ne tu je nekdo ''lobiral'' tako kot se temu streže kolko je koštalo ne vemo a jasno je ,da ni bilo potrebno oganizirat predstav za publiko na 'fejsbuku' prav tako ni bilo treba prodajat obeskov in nalepk ter majic z prav debilnimi slogani.

[Image: IMG_3520ok.jpg]


Na slovenski Zoro se bo dalo vrjetno v določeni meri vplivat a bo zato treba večji angažma in tako kot v EU birokratski močvari je efekt največji pri izvoru , torej v skupinah ,ki bodo predloge nove zakonodajo pripravljale .

Ostale inštance so precej brez haska pa ni važno koliko lajkov imate na fejsbuku , koliko majic ,nalepk in obeskov z kakim moronskim sloganom ste prodali in izkupiček zapravili na organizaciji konference v CD na katero boste povabili ta dva modela(spodnja slika) ,pa članek na NovaTV pa še kaka odvetniška ura . (vsaka podobnost z trenutnimi aktivnostmi Firearms United je zgolj naključna)

Slika meseca
[Image: Sprejem_Melanija_%20%288%29.jpg?itok=VTFnPRHI]
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od spe7 - 26-11-2015, 12:50
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od mr.T - 01-02-2017, 20:13



Uporabnikov, ki berejo to temo: 12 Gost(ov)