Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
(22-12-2016, 13:55)Matjaž_ Napisal: Seveda pa je malo verjetno, da se bo zadeva ustavila tukaj, temveč se bo nadaljevala - sploh zdaj, ko EK vidi, da očitno le nismo tako trd oreh. Najprej B7, nato B4, kasneje pa še kakšna bolj "množična" skupina kategorije B. In glede na to, da evropska nadoblast vse jasneje kaže, da bi nas raje zamenjala z državljani po svoji meri (kakšno zabavo z evropskimi ženskami ali učenje vožnje tovornjaka jim bodo že spregledali), nas morda v skrajnem primeru čaka celo neslavna uvrstitev na tole tabelo  Shrug.

Matjaž, prav imaš... Tudi sam že ves čas govorim, da je cilj te direktive razorožitev prebivalstva v stanje pokornosti, ne pa povečanje varnosti.

To moramo strelci povedati tudi ne-strelcem: ne gre namreč za ubranitev pravice do našega vrtičkarskega športa/rekreacije, temveč za mnogo širšo zgodbo, ki se tiče čisto vsakega državljana EU: EU se namreč pomika v smeri Orwela, totalitarizma.

To je na na svojem Facebooku v enem komentarju napisal tudi FirearmsUnited:
Citat:Tony Lin: Commission should realize that a firearm is safer to be stored in properties of licensed shooters than in state armories which are often targeted by thieves and corrupted officers.

Firearms United: We know. But once again, you're getting it wrong: their task is not to disarm whoever could commit a spree shooting. They don't care about spree shootings and terror attacks. They are scared of anything that can undermine their quest for total power. Terrorists, criminals and cops gone mad can't; the resistance of an armed population can.
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od spe7 - 26-11-2015, 12:50
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od Bacekjon - 22-12-2016, 15:45