Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
(15-12-2016, 10:56)JRC Napisal: Bobo: prvotni predlog ni predvideval nobenih izjem, ampak odvzem, sedanji vsebuje tako "grandfathering", kot izjeme za športne strelce. 
Zato pravim, da bodo končno besedo imele nacionalne zakonodaje, seveda pa je direktiva katastrofa za prihodnost strelstva.

No in ti pričakuješ od naših mojstrov, da bodo v novi ZOro zapisali vse trenutne lastnike kot izjeme? Res ne vem kaj ti ni jasno.

Tisti, ki trenutno imamo v posesti to orožje v lasti bomo vsi do zadnjega padli med izjeme. Poznaš mogoče koga, ki ima B4/B7 pa da ne paše v skupino izjem?

Res pričakuješ, da po vsej kolobociji s strelišči bodo spustili iz rok priliko, ki jim je dana, da nas zdaj na drugem področju spravijo na kolena? 

Popolnoma isto zgodbo kot z EK imamo doma s strelišči in enako kot EK se spreminjajo predlogi ampak cilj je omejitev. Ker se mi ne damo, bodo enostavno izkoristili tole in jim ne moremo nič. Na streliščih bodo popustili, tukaj pa zaostrili in zmaga je naša (oz. njihova :)).

Fantje ne si metat peska v oči tole z EK ne bo prineslo nič novega. Zanimivo mi je da je Vicky Ford pristala na tak tekst. Vprašanje kaj vse se je dogajalo v ozadju in koliko je bila res z nami ali pa je samo nabirala točke.

Skratka čim prej po nabavnega za B7 pa 20 magacinov na zalogo, ker potem tudi če bomo izjema se zna zgoditi kaka taksa za nabavno za magacine. :)
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od spe7 - 26-11-2015, 12:50
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od Bobo - 15-12-2016, 11:34



Uporabnikov, ki berejo to temo: 8 Gost(ov)