Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
Očitno je, da gre pri prepovedi orožja za politično agendo in nikakor ne za strokovno zadevo. Vidi se, da je demokracija v EU mrtva. Da je EU postala totalitarna tvorba, kjer neizvoljena EU komisija odloča v nasprotju z voljo prebivalstva.

Tole postaja čista groza, ki nima nikakršne zveze ne z argumenti, ne z logiko. Vse kar strelcem ta hip ostane je demokratični pritisk, saj argumenti ne zaležejo, temveč se restrikcije le še stopnijejo. Pred leti je EU zaradi pritiska množič odnehala glede obvezne registracije kmetijskih semen. Prav tako je bil zaradi pritiska množic hudo na udaru sporazum TIPP.

Vse kar nam torej ta hip ostane je ozaveščanje ljudi, ki o tem nič ne vedo in s tem posledično vedno večji pritisk na EU institucije s strani državljanov.

Tole lahko pošljete kakšnemu prijatelju ali znancu, objavite na Facebooku, Twiterju, ipd. Po moje je to najboljši kratek video, ki v 7 minutah razloži, zakaj je prepoved orožja slaba stvar:
https://www.youtube.com/watch?v=B5ELyG9V1SY


Če poznate kakšnega novinarja, predlagajte, naj napiše kakšen članek (oddajo) o tej tematiki. In naj obvezno dobi tudi mnenje slovenskih evroposlancev, ki naj se javno opredelijo kako bodo glasovali (za nekatere, npr. Fajonovo že vemo, da je mutivoda in verjetno na Soroševem plačilnem seznamu).

Več kot to, ne vem kaj lahko še storimo. Počutim se podobno kot nekje v poznih 1980 letih, ko je Beograjska oblast začela gaziti po vsem in se jim ni dalo nič dopovedati. In če se iz zgodovine lahko kaj naučimo, se bo verjetno tudi EU zgodba enkrat podobno končala ...
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od spe7 - 26-11-2015, 12:50
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od Bacekjon - 21-11-2016, 10:42