Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
(21-11-2016, 00:51)Biaggo Napisal:
(20-11-2016, 21:24)JRC Napisal: Liberalci so na udaru zadnjih nekaj let (po vsem svetu), ces, da so krivi za vse tegobe tega sveta.

Liberalizem ne bi smeli enačit z levo politično strujo. Zaradi nje je dobil negativen prizvok (libtard).
Regresivna levica s politično korektnostjo in selektivnim fašizmom je kriva za trenutne razmere in vzpon alternativne "meme" desnice.
V ZDA se je začelo, bomo videli kako se bo v   EU končalo.

Pravi liberalizem priporoča lastnino orožja kot možnost upora proti diktaturi oblasti.

Seveda, levica je kriva za vse, ker so ameriški demokrati levica in ker so nemški krščanski demokrati levica. Verjetno je levica sesula Irak in Sirijo in oboroževala vahabistično svojat, da bi tam vzpostavila socializem, nato pa je povabila sirske begunce v EU, češ vse bomo sprejeli in vse bo ok, da bi z Ahmedi naredila socialistično revolucijo.

Kam pa pridemo brez domišljija...

Aja, pa nova EU direktiva o strelnem orožju...sami levičarji iz vrst evropske ljudske stranke/bloka stojijo za njo. A ti jih naštejem ali samo ponovim svoj post od nekaj mesecev nazaj. Mater ste neutrudni s prodajanjem svoje ideologije. Ko bi to vsaj počeli na dobro argumentiran način.
“So I say, “Live and let live.” That’s my motto. “Live and let live.” And anyone who can’t go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It’s a simple philosophy, but it’s always worked in our family.”
George Carlin
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od spe7 - 26-11-2015, 12:50
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od fritz - 21-11-2016, 00:59