Ravnokar sem zamudil Katjo Triebel... zdaj bom lahko kakšno uro poslušal.
Očitno se bodo vprašanja in odgovori začela.
Švedinja zelo nasprotuje, ker uredba omejuje šport in lov.
Leta 2018 je na švedskem neko prvenstvo?
Zahteva, da se komisija osredotoči na ilegalno orožje, ker legalni imetniki ne povzročamo kriminala.
Zdaj pa je Francoz. zastopnik strelcev. lastnik orožja (avtomatskega in polavtomatskega).
Je ogorčen in užaljen, ker ga EK smatra za potencialno nevarnega človeka, kar pa on zagotovo ni.
Boj proti terorizmu se ne dela z bojem proti športnemu strelstvu.
Oba sta dobila velik aplavz.
Jan Černi. Čeh. Očitno predstavnik češkega IPSC (pratcital shooting).
Hecno primerjavo je dal - kot bi se borili proti ločitvam tako, da bi prepovedali poroke.
Zdaj so me pa zmotili s telefonom... sem zamudil enega jeznega govornika, ki jih je poslal u 3krasne... kako si drznete sploh s takšnim predlogom priti v EU.
Pravi, da je ta uredba nevarna za prihodnost Evrope.
Očitno se bodo vprašanja in odgovori začela.
Švedinja zelo nasprotuje, ker uredba omejuje šport in lov.
Leta 2018 je na švedskem neko prvenstvo?
Zahteva, da se komisija osredotoči na ilegalno orožje, ker legalni imetniki ne povzročamo kriminala.
Zdaj pa je Francoz. zastopnik strelcev. lastnik orožja (avtomatskega in polavtomatskega).
Je ogorčen in užaljen, ker ga EK smatra za potencialno nevarnega človeka, kar pa on zagotovo ni.
Boj proti terorizmu se ne dela z bojem proti športnemu strelstvu.
Oba sta dobila velik aplavz.
Jan Černi. Čeh. Očitno predstavnik češkega IPSC (pratcital shooting).
Hecno primerjavo je dal - kot bi se borili proti ločitvam tako, da bi prepovedali poroke.
Zdaj so me pa zmotili s telefonom... sem zamudil enega jeznega govornika, ki jih je poslal u 3krasne... kako si drznete sploh s takšnim predlogom priti v EU.
Pravi, da je ta uredba nevarna za prihodnost Evrope.