Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
(24-10-2016, 19:55)Biaggo Napisal: sej ti videji nč ne spremenijo.
libtardi bojo izglasoval to zakonodajo, če ne zdle novembra, pa kasneje, ko bojo dal nov naslednji osnutek na glasovanje, in če ne bo tisti, pa naslednjega.

mene samo zanima ali bo to prizadelo obstoječe lastnike ali vse bodoče in kako bodo izvajali zakonodajo.

pa do kam imajo namen it.
ali je naslednja stopnička pištole, naboji, itd...

Vse to je vprašanje. Ampak menim, da bo šlo do takrat, ko bo proti tem nesmislom sprožen odločen odpor. Zaenkrat se zdi, da so bili odzivi s strani strelcev dokaj spravljivi, bi pa morali biti vse prej kot to, glede na to, da smo bili vsaj med vrsticami na nek način obdolženi podpore terorizmu. Če že ne drugega, je to blatenje našega imena in hujskanje javnosti. Zato pa je marsikdo soočen z odzivom v stilu: "Uuu, orožje imaš? Potem si pa nevaren. :/ "

Koga bo to prizadelo in kje bomo izpogajali kakšne olajšave, pa je brezveze razpravljati...sploh s stranjo, ki je za brezkompromisno uveljavitev svoje agende pripravljena poseči po najbolj podlih trikih in zavajanju, morda iti celo v odprti spopad z nami.
Sezona lova na strelce je odprta in na nas je, kako bomo postopali. Evroazijski kontinent je bil v zgodovini zibelka marsikaterega totalitarnega sistema in bi se vsaj iz tega lahko kaj naučili. Sploh glede usode tistih, ki so pasivno čakali razplet. Saj so ga dočakali...samo ponavadi ni bil čisto tak, kot so si ga morda predstavljali.
Na nas je ali čakanje, da nam v končni fazi poberejo "krepela" in nas izženejo, ker pač po njihovem ne sodimo v moderno eko/live-and-let-live/zeleno/multikulti družbo, ali pa da udarimo po mizi in se borimo za ohranitev posesti orožja.

Seveda to velja tudi za vse ostale nesmisle, ki nam jih skušajo obesiti. Samo poglejte, kakšen vseevropski protest je bil proti TTIP, torej se ob pravem pristopu in propagandi javnost zna organizirati. Res pa je, da se je o TTIP pisalo na dolgo in počez, pri nas pa gre žal še vedno le za glasove (redkih) vpijočih v puščavi. Se je pa treba zavedati, da še nobena pravica v zgodovini ni bila pridobljena brez trdega boja. Tudi leta '91 je vprašanje, kako bi se končalo, če ne bi vsaj za nekaj časa pozabili na medsebojne delitve in krenili v akcijo (tudi s kakšno potezo, ki sicer sodi v sivo/črno področje ;)). Upam, da smo kljub vsemu še vedno zmožni česa takega.
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od spe7 - 26-11-2015, 12:50
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od Matjaž_ - 25-10-2016, 07:29