Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
(20-06-2016, 10:57)Uroš Palhartinger Napisal: Če želimo razumeti zakaj se gre pri poskusu razorožitve državljanov EU, je treba poznati širše dogajanje, ki nam je prikrito, vendar se kažejo prvi obrisi prihodnosti...

Pri EK gre za vzpostavitev "nove svetovne ureditve"...

Lastniki orožja smo temu projektu hudo v napoto, ker se kot lastniki orožja lahko upremo multikulturnemu totalitarizmu... Projekt zmanjševanja vojsk in policij je praktično končan, problem smo le še oboroženi civilisti, EK ne dovoljuje koncepta oboroženih civilistov v obrambnih doktrinah držav članic...

Podpredsednik EK: Monokulturne nacionalne države morajo biti izbrisane, Evropa mora biti mulitkulturna (islamska), sicer bo vojna:

https://www.youtube.com/watch?v=N14U5ZE-N2w

http://unser-mitteleuropa.com/2016/05/04...sradieren/

Se strinjam. Če je po gori protestnih pisem s tehtnimi argumenti odgovor vedno nekje v oblakih (v stilu: bomo predlagali, bomo razmislili, itd), poleg tega pa se v EP vedno najde neka nova poslanska skupina, ki nam zminira ves trud in zadevo vrne praktično na začetek, je jasno, da je nekaj hudo narobe.
Že odkar je predlog sporne direktive prišel ven, se lep del lastnikov legalnega orožja v Evropi trudi s prepričevanjem poslancev...žal se ravno zaradi omenjenega dejstva zdi, da je vse skupaj zaman. Obstajajo celo zelo dobro organizirane skupine, kot je Firearms United, ki ima očitno za sabo precej pravnikov in poznavalcev situacije, inkot po tekočem traku izpostavlja podlost in laži EK, pa se kljub velikemu naporu zdi, da se ne premaknejo nikamor.

Me prav zanima, kam bi prišli, če bi tudi lastniki orožja prišli na plano s kakšno "absurdno" (vsaj za EK) idejo...recimo z veliko bolj liberalno orožno zakonodajo, kjer bi eliminirali vpliv raznih nesmiselnih regulacij in parcialnih interesov.
Nasprotnik nam je itak dal jasno vedeti, da se je pripravljen fanatično boriti za svoje cilje...zakaj se ne bi še mi?
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od spe7 - 26-11-2015, 12:50
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od Matjaž_ - 20-06-2016, 15:08