Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
(23-05-2016, 15:12)WMR17 Napisal: ...desničarski antipropagandi...

Ne gre za (anti)propagando. Gre za to, da so vse laži s katerimi so nas filali od l. 45 dalje že 100x ovržene. Naj citiram Vaclava Havla: 'Laž je nesmrtna duša komunizma'. Tud levičarske utopije so razen S Koreje in Kube že povsod propadle. V Sloveniji bi pa to še kar trajbal naprej.

Jaz lahko isto zate rečem, da si 100% zaslepljena ovca. In da zdaj širite hude laži, zaradi namena rehabilitacije zmot v preteklosti.

In se lahko takole obmetavamo v nedogled, prave resnice pa itak ne ve nihče. Jaz verjamem v svojo resnico, ti pač daj v svojo. Upam le, da te slovenski prepiri ne bodo nekoč eskalirali v dejanske ulične boje, glede na vedno večjo stopnjo agresije na vseh straneh (vsekakor pa jaz niti slučajno ne bi sodeloval v tem, ker ne bi bilo vredno mojega življenja).

Ni čudno, da je večina levičarjev v EU tako proti orožju, če ste si pa desničarji tako agresivno kar uzurpirali pravico do orožja. Ampak niso vsi proti, nisem edini oborožen levičar, zgleda pa, da sem res na tem forumu edini.

Kakorkoli, takele debate vsekakor ne spadajo na ta forum. Karkoli kdo reče, se usuje plaz enih žaljivk. A se ne da frustracij zadržat zase in debatirat konstruktivno?

(23-05-2016, 15:12)WMR17 Napisal: Na avstrijskem primeru se lepo vidi razlika. Svobodnjak se postavi na stran ljudi, zelenec bi pa razoroževal gospodinjstva, da bodo kriminalci imeli še lažje delo. Sem gledal soočenje med kandidatoma in razlika je bila kot noč in dan.
Ta svobodnjak podira dvojezične table na avstrijskem Koroškem. Hvala lepa za take ljudi.
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od spe7 - 26-11-2015, 12:50
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od topostrelec - 23-05-2016, 16:21