Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
Evropa postaja totalitarna naddržava masovnega nadzora državljanov. V starih časih je bila posest orožja dovoljena le tistim, ki so branili fevdalca ipd., kmetje in sužnji pa so se zato lahko upirali le s palicami in kosami.

Totalitarna tvorba, v katero se spreminja Evropa ne želi, da bi prebivalci imeli kakršno koli - razen navidezno moč (npr. volitve, ki ničesar ne spremenijo). Evroposlanci pa so itak z bajnimi plačami podmazani k lojalnosti Gospodarju in svoji službici v Bruslju...

Po vsakem (režiranem?) terorističnem napadu se izkaže, da so imeli zakonodajne spremembe v smeri restrikcije svoboščin pripravljene in namišljene že vnaprej, napad pa jim je bil potem le opravičilo, da jih lahko uveljavijo.


Navaden človek pa itak nima več energije in kognitivnih sposobnosti, da bi razmišljal kaj več kot pa le, kakšne kopalke si je včeraj oblekla Lady GaGa (samo poglejte novice na 24.com). Prestrašen za svoj (lažni) komfort ti bo potem tak človek vpil: "Ja, prosim, berite moje emaile! Snemajte moje telefonske klice! Kar beležite preko mobitelov, kaj počnem, saj itak nimam kaj skrivati! Hočem, da sta vojska in policija na vsakem vogalu! Za varnost naj bodo nadzorne kamere povsod! Kje lahko plačam davke? Treba je prepovedati orožje!"

In ker so taki v večini, bo ta direktiva jeseni zagotovo sprejeta. Kaj pa to pomeni v praksi za imetnike orožja (zaplemba?), pa ne vem.
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od spe7 - 26-11-2015, 12:50
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od Bacekjon - 01-05-2016, 17:10