Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
Rudy Giuliani, župan New Yorka, se je lotil problematičnih četrti v svojem mestu lotil na povsem samosvoj in uspešen način. Ker v nekatere predele policaji niso imeli vstopa so tam razvili državo v državi. Da se je lahko uspešno spopadel s tem, je najprej kriminilaziral grafite, ki so jih bili ti predeli polni in kao odsev "urbane kulture". Počečkane so bile vse zgradbe, dvigala ..., skratka vse, kar se je dalo in vidimo v filmih po atomski kataklizmi. Ukazal je da morajo grafiti izginiti in za ponovno "umetničenje" je bilo strogo kaznovano, po potrebi tudi z zaporom. Skratka, dal je močan razlog, da so policaji polovili "umetnike", kar je bil prvi pogoj za ostale ukrepe.

To je sedaj prisotno tudi v Evropi, kamor ne sme vstopiti nihče, ki ne pripada tej skupnosti, kaj šele policaj, razen če ga imajo na vrvici preko prostitucije ali podkupnin. Zato bo treba iti po podobnih stopinjah kot v ZDA, kar bo seveda povzročilo revolt, podobno kot, če bi pri nas hoteli narediti red v Rog-u, ali na Metelkovi. Prej ali slej postanejo ti predeli leglo kriminala, kar vedo vsi, ampak vedno znova se najde politična opcija, ki zagovarja "kulturne" dosežke, ter zagovarja anarhijo, kajti ti so (če jih pripravijo da gredo volit) njihova pomembna "baza", potem so tu še razni FDV-jevski profesorski "kurniki", kar daje zadevi "intelektualni" pridih. 

Skratka, dlje ko se bo gledalo tako stanje, teže ga bo omejiti, še posebno sedaj, ko se taki predeli po Evropi polnijo z "begunci", ki so jim grozovitosti in poboji bližnji kot to kar se gremo pri nas. Lahko, da za to niso krivi sami, vendar to ne more biti razlog za neukrepanje ali tiščanja gleve v pesek. Prepričan sem, da v takih soseskah ni težko priti do orožja, ki je ostalo po južnih vojnah. Mogoče prihaja tudi iz območij ki smo jim mi "humanitarno" pomagali, od časov samoupravljanja, do sedanjih dni. Jugoslavija je bila med glavnimi dobavitelji orožja v bližnjevzhodne države in Afriko. Še mačete so gorenjski kovinarji delali za tiste države brez nafte in denarja za puške.

EK torej išče zajca v napačnem klobuku, pa ne morebiti zaradi neznanja, ampak da upravičijo svoj obstoj. Vedo, da bo prej ali slej močno počilo v EU, zato je najbolje razorožiti tiste, ki pri stvari, ali terorizmu nimajo nič, lahko pa bi nastala francoska revolucija v malem ali velikem, in bi oni bežali pred razjarjenimi ljudmi.
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od spe7 - 26-11-2015, 12:50
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od Desc - 30-03-2016, 12:58