Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
(09-03-2016, 12:48)Raccoon Napisal: Dobrih 32K glasov je bilo potrebnih leta 2014 za izvolitev v EU parlament. Strelcev v SLO je 40K, torej lahko neposredno izvolijo enega poslanca. Če vključijo še žene, sta to že dva poslanca. Samo v isti rog je potrebno tuliti, pa lahko temeljito premešaš politične karte.

Računica brez krčmarja v Sloveniji je sicer 40k lastnikov orožja ,30k jih je članov postozidarske lože znane kot LZS kjer so kot ovce, ki jih pazi 'zaslužni' policist ,ki ga namontira tako ali drugače vlada , od 3000 športnih strelcev jih 2800+ glumi šport  samo ,da so si lahko kupili krepelo enako je z zbiratelji, ki jih zanima samo domača zbirka. Aktivnih 'državljanov' med teh 40k ni niti 100 . 

Evro poslanec bilo kateri tam sedi izključno za svojo rit ,cilj Slo evroposlalnca je dočakat vrhunsko EU penzijo in po možnosti še kaj malega nakrast zraven pa kje kakega žlahtnika zaposlit, če hoče sedet pri koritu se priključi kaki od struj enopartijskega sistema ,potem pa lahko za dobro doplačilo sedi še na raznih komisijah in delovnih telesih ,za ekstra prihodek dodela še proces kako denar za delo z volilci in svojo pisarno spravi v žep tako si praktično podvoji prihodke .

Zahodni svet ta trenutek brez izjeme laufa na razširjenem enostrankarskem sistemu kjer so 'stranke' bolj ali manj navidezne tako kot demokracija, da se fopa volivce, ki mislijo, da imajo izbiro in glavni cilj je rezultat na volitvah tako ,da se jedro drži pri koritu in z odločevalskimi vzvodi, če pa se kje slučajno pojavi kak prosti radikal ga hitro zatrejo.
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od spe7 - 26-11-2015, 12:50
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od mr.T - 09-03-2016, 16:05