Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
(09-03-2016, 14:24)Mato Napisal:
Citat:Dejmo neki razčistit in sicer; zaradi česa in zakaj želi EK spremeniti/zaostriti zakonodajo? Kaj jo k temu vodi, kere pomanjkljivosti, nedoslednosti,....bi rada odpravila?

Zato, ker se zavedajo da so v času, ko ima povprečen evropski državljan poln kurac Bruseljske in Lokalne "elite" in da bo ob prihajajočih ekonomsko socialnih dražljajev začelo prihajati do aktivnejšega odziva na te politike s strani povprečnih evropskih državljanov. Breivik je nagnal strah v kosti birokratov kajti če se jih pojavi v vsaki državi 10 bo kmalu postal resen manjko tako evrobirokratov kot tudi lokalnih politikov - tega pa menda nočemo ka li?

Točno tako in to bi rad pojasnil Iurium humanorum in njegovim poskusom "uskladitve zakondaje", pogajanjem,...... Kolikor je meni znan se zakon uvede, spremeni, karkoli pač že, ko pridemo do zaključka, da nekaj ni v redu, da je treba regulirat, nadzirat, omejevat,.... pred tem pa je jasno potrebno problem definirat, ga analizirat. Našega kolega Iurium humanorum bi rad povprašal, na kakšen problem je EK naletela, ga definirala, analizirala in s kakimi cilji je pripravila ta svežen zaostovanja zakonodaje. Kaj bi rada z novejšo zakonodajo o orožju dosegla,.......??? Če je temu tako, kot pravi Mato, potem jest EK in njene poskuse po reguliranju zakonodaje o legalnem orožju razumem. Če pa EK, po njenih izjavah, skrbi zdravje evropskih prebivalcev in želi povečati varnost proti organiziranemu kriminalu in terorizmu, potem pa naj zaostruje zakonodaje glede ilegalnega orožja.
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od spe7 - 26-11-2015, 12:50
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od matjaz43 - 09-03-2016, 15:08



Uporabnikov, ki berejo to temo: 25 Gost(ov)