Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
Mato je mnogo bolje od mene pokazal, točno tisto, na kar sem želel opozoriti. Namesto, da bi se pogovarjali o rešitvah situacije, ki se vse nazorneje kaže (domnevam, da zaostrovanje evropske in posledično nacionalne zakonodaje večina posestnikov vidi, kot problem), se pogovor preusmeri, tokrat na analogijo, ki sem jo podal in njeno ustreznost. Docela nepomembno, bistveno vprašanje pa ostaja odprto in to je pristop k reševanju zgornjega problema.

Sam sem svoje mnenje o tem že večkrat predstavil.
Nedvomno pa me zanima, kako si ostali predstavljate razplet; naj bi samo od sebe minilo, ste se morda sprijaznili z novimi okoliščinami, bo vsakdo, ki po aktiven v svojem pisanju različnim institucijam zagovarjal neko lastno rešitev (s tem se zmede le te, ne nazadnje pokaže izredno nekoherentnost)?

Od začetka predloga Komisije je minilo kar nekaj mesecev, kakšen pomembne premik smo v tem času naredili? Ne prav veliko, žal je to čas, ki se ga ne da nadoknaditi in na koncu se zna to še kako maščevati. Nemara se bo po po uzakonitvi nove Direktive nato večina spraševala, le kako je do takšnega stanja prišlo? Preprosto, neaktivni posestniki in aktivni nasprotniki.
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od spe7 - 26-11-2015, 12:50
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od Iurium humanorum - 09-03-2016, 12:59



Uporabnikov, ki berejo to temo: 15 Gost(ov)