Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
(26-02-2016, 22:38)p0gi Napisal: Zavrnitev Direktive v celoti je bila že od vsega začetka malo verjetna. V kolikor bi se to zgodilo bi čez nekaj let, ko bo spet kdo s Kalašnikom hodil po Parizu,  spet bila predlagana v isti obliki. 

Nekateri predlogi, ki jih je spisal Uroš P. so dobri, kajti predlagajo alternative popolni prepovedi, tako bo Bruseljski volk sit in koza cela. Namesto prepovedi B7 naj se orožje prilagodi tako, da je vzpostavitev rafalnega ognja bistveno težja oz. praktično nemogoča.

To lahko pribija  folk, ki nima pojma o tem kako orožje deluje  z nekaj truda se, da repetirko ,kurč*v jugomauser predelat na full auto.  A vam res ni jasno , da je to že zdaj ilegalno in zakonsko urejeno.

Brez skrb se bo kmalu spet kak malce bol zapečen mladoletni(baje to zdaj šteje do 50 leta oz sivih las) inžinir ali dohtar, ki ga je državni aparat na način kot ''organizirana kriminalna združba'' prešvercal brez papirjev v EU potem mu pa še plačal še strelski tečaj in izobraževanje v kaki od  'privat šol'  financiranih z denarjem kakih Katarcev(lublanska džamija) ali Saudov a to nima veze z orožno zakonodajo.


100 let stare full ali/in semi auto predelave repetirk ,teh patentov je kak ducat.
[Image: zp4f2f285c.jpg]


[Image: Charlton-comparison.jpg]


Priponke Male slike
   
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od spe7 - 26-11-2015, 12:50
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od mr.T - 27-02-2016, 00:36