26-02-2016, 15:14
JRC, tukaj mas pomoje kar prav. Zadevo bojo spravli naprej v taki ali pa drugacni obliki, ker nekako morajo opravicit svoj obstoj. Zdaj je samo vprasanje kaksna bo ta oblika. Ker ovrgli je ne bojo. Razmisljanje v tej smeri je na zalost cista iluzija in kdor to verjame zivi v oblakih. Da se razumemo, jaz bi tudi rad to videl, vendar sem realist.
Zgoraj sem ze napisal svoj pogled na nekaj tock. Mislim, da lahko zelo dobro skoz pridemo, ce dosezemo sprejetje 4.1 predloga in v drugih tockah ponudimo sistem, ki je podoben ali enak nasemu ze obstojecemu. Tako bo vpliv na nas najmanjsi z najmanj stroski, ker odkrito receno, v teh casih moramo gledati tudi na ekonomski vidik.
Zgoraj sem ze napisal svoj pogled na nekaj tock. Mislim, da lahko zelo dobro skoz pridemo, ce dosezemo sprejetje 4.1 predloga in v drugih tockah ponudimo sistem, ki je podoben ali enak nasemu ze obstojecemu. Tako bo vpliv na nas najmanjsi z najmanj stroski, ker odkrito receno, v teh casih moramo gledati tudi na ekonomski vidik.