Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
Kolikor vem, je še vedno tako, da si nedolžen, dokler ti krivda ni dokazana. Evrobirokrati pa so izbrali nasproten način, po katerem smo vsi lastniki orožja smatrani kot potencialni zločinci, ki se moramo zdaj posuti s pepelom in pristati na njihove naravnost kriminalne zahteve. To je enako, kot da bi nam pobrali avtomobile, ker smo potencialni povzročitelji prometnih nesreč Doh Takim idiotizmom se moramo najostreje upreti, ne pa da v upanju na omilitev situacije kar sami spustimo hlače.

Ne razumem pa, zakaj nekateri mislijo, da lahko izigrajo zadevo s tem, da se odrečejo delu pravic v zameno za nekaj drugega. Sem mislil, da so utopične ideje o prekategorizaciji ali celo delni onesposobitvi orožja vrh ledene gore, pa sem se očitno zmotil. Če dobro pogledamo, smo zaradi pasivnosti in naivnega nasedanja propagandi, da se moramo nečemu odreči za boljši jutri, izgubili že mnogo pravic, ki se same po sebi ne bodo vrnile, od boljšega jutri pa so tudi ostale le prazne besede.

Takle predlog, kot je podan zgoraj, lahko res napiše samo nekdo, ki se nekje globoko v sebi orožja boji, čeprav tega zelo verjetno ne bo priznal, bo pa z bolj ali manj premišljenimi dejanji zakompliciral situacijo vsem okoli sebe. Vem, kako je to, ker poznam tudi nekaj podobnih ljudi v drugih dejavnostih.

Mislim, da bomo morali spet v akcijo pri naših poslancih, da tistega zgoraj ne bo kdo pograbil kot reprezentativno mnenje vseh strelcev :'( S takimi samovoljnimi akcijami se zna hitro zgoditi, da bo šel ves trud, ki smo ga nekateri porabili za podajanje argumentov proti tej direktivi, v nič.
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od spe7 - 26-11-2015, 12:50
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od Matjaž_ - 26-02-2016, 08:28