Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
(30-12-2015, 08:32)matjaz43 Napisal:
(29-12-2015, 23:30)Mato Napisal: Najboljši plan bi bil povečat samozadostnost in v kratkem izvest izstop iz NATA in EU čeprav dvomim, da je oboje možno izvest na miren način (Ukraina, Osetija khm khm...) glede na ljubljene sosede z južne meje... Ampak za kaj takega bi bilo potrebno masivno dvignit IQ in razgledanost ljudi tu kar pa dvomim da se bo zgodilo (predvidevam celo, da bomo eni izmed zadnjih ki bomo na pogorišču EU bebavo gledali v goreče ruševine z modro zastavo v roki in enim hudim "WTF just happened" izrazom na obrazu in iskali mamico...).

Točno tako ampak tega, žal, še lep čas pri dobršnem delu slovenskega folka ne bomo videli. Za ene "evropejce" je sploh bogokletno, ko jim omeniš možnosti izstopa iz te evropske multi kloake in si življenja v nacionalnih, suverenih, samostojnih in neodvisnih okvirjih (kar je bila btw plebiscitarna odločitev) sploh ne znajo predstavljati. Kaj pa pomeni samooskrba, kako jo doseči in kaj so njene prednosti, se pa marsikomu ne sanja.

najslabše kar se je in kar se godi sloveniji so njeni jugonostalgiki, ki kar ne morejo preko svojega štokholmskega sindroma ki jim ga je vlila nekdanja diktatura. nonstop pa lajnajo kako so oni samostojni, kako je zahod tisti ki jih omejuje in tiranizira...

skratka točno tisti ki so najbolj glasni kako je treba zapustiti zahodne povezave so najmanj pripravljeni na življenje z odgovornostjo in imajo prenizko pamet za kaj takega.

zdaj pa v jok pa putina klicat na pomoč!
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od spe7 - 26-11-2015, 12:50
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od Marks - 30-12-2015, 09:54



Uporabnikov, ki berejo to temo: 8 Gost(ov)