04-12-2015, 12:23
Tole s hlacami in ritjo ni bilo misljeno zaljivo, ampak v prenesenem pomenu v ne tako milem tonu, da se pisec zdrzne in prebere se enkrat, ali so napisani predlogi sploh potrebni in cemu sploh jih pise.
Razmisljam, ali je se relevantno sodelovati v "debati", ker le ta poteka o vsem drugem, malo pa o direktivi in dogajanju okrog nje.
Sem ze enkrat prej zapisal, da me diskusije o
- koliko bi dobil za pokalico, ce mi jo vzamejo
- kaj drugega bi ponudil "bogovom" v Bruslju v zameno, da bi pomiril njihov srd (mogoce zrtvujemo devico na vrhu vulkana...)
- pa neke racunice o porabljenem strelivu, katerim se ne moremo niti na palec priblizati realnim stevilkam, ker nimamo podatkov
ne zanimajo, ker ne pripomorejo nic k temu, da bi blokirali direktivo.
Osebno se oglasim, ko bo kaj pomembnega, ce bo pa debata sla v franze pa je itak odsluzila svojemu namenu.
Razmisljam, ali je se relevantno sodelovati v "debati", ker le ta poteka o vsem drugem, malo pa o direktivi in dogajanju okrog nje.
Sem ze enkrat prej zapisal, da me diskusije o
- koliko bi dobil za pokalico, ce mi jo vzamejo
- kaj drugega bi ponudil "bogovom" v Bruslju v zameno, da bi pomiril njihov srd (mogoce zrtvujemo devico na vrhu vulkana...)
- pa neke racunice o porabljenem strelivu, katerim se ne moremo niti na palec priblizati realnim stevilkam, ker nimamo podatkov
ne zanimajo, ker ne pripomorejo nic k temu, da bi blokirali direktivo.
Osebno se oglasim, ko bo kaj pomembnega, ce bo pa debata sla v franze pa je itak odsluzila svojemu namenu.