Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
(02-12-2015, 11:38)dani_79 Napisal: Tudi če ne bi nobenega dopisa napisal, nobenega maila, nobene peticije podpisal, aktivno obveščal druge kaj se dogaja je že to da nekomu, ki začne govorit o nekih samo restrikcijah in samopredlogih, o novih uredbah, ko je sedanje stanje popolnoma ok urejeno, povem da je moron je že več kot dovolj velik prispevek!!

Kakšna korist od zmerjanja tistih, ki postavljajo vprašanja? Sam spremljam debato, "v ozadju" bombardiram slovenske evro poslance, pisal sem vsem prijateljem doma in v tujini (!) za katere vem, da se bodo "zbunili", zbral linke kam naj pošljejo "protest" in jim sestavil osnutke za protest.
Imam (več!) kot 15 kosov orožja, ki je v bistvu potencialno vso v nevarnosti. V kolikor kdorkoli postavi kakršno koli vprašanje še ne pomeni, da je moron in nastavljalec riti, kot ti praviš in, če bo ta kretenizem od predloga glede zakonodaje sprejet, ne bo nič pomagalo žaliti vse tiste, ki bodo zakon, ne glede na to kako bedast bo, spoštovali.
Sam bi predlagal, da se nas čim manj tistih, ki nimamo kaj pametnega za povedati (midva sva med njimi) drži malo nazaj. Par fantov se res zelo trudi z rasvetljevanjem vseh nas in tudi, če prileti tu in tam kakšno nerodno vprašanje bodimo tisti, ki ne znamo pametno nanj odgovoriti vsaj toliko strpni, da prepustimo dogovor pametnejšemu od sebe.
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od spe7 - 26-11-2015, 12:50
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od dado55 - 02-12-2015, 12:09