27-11-2015, 16:06
Mr. T, večini ljudi tukaj je do sedaj verjetno že jasno, da drsimo v totalitarizem. To je dejstvo, ki ga ne moreš spregledati. Politični sistem EU in sistemi nacionalnih držav so inherentno korumpirani, delujejo v škodo večine prebivalstva in reč se bo prej ali slej podrla tako, da je vprašanje le, ali bo diktatura leva ali desna.
A v tej debati to ne pomaga. Pomaga le aktivacija in usmerjeno delo, tako kot je tomanejc razložil. Tudi z dobrim PR-om in pametnimi argumenti se da marsikaj narediti. Ne moreš pa v Sloveniji ali EU ponavljati NRA slogane, ker je pravno in družbeno okolje drugačno, ne glede na to, zakaj je temu tako.
Osebno mi je debata zanimiva kot rekreativnemu strelcu in lastniku B7. Podpisal sem peticijo, pisal EU parlamentu in delam na tem, da ne bi ostal brez štirice. Zame (in samo zame) je to dovolj, glede na to kakšno vlogo ima orožje v mojem življenju. Z veseljem pa podprem vsako dobro iniciativo.
A v tej debati to ne pomaga. Pomaga le aktivacija in usmerjeno delo, tako kot je tomanejc razložil. Tudi z dobrim PR-om in pametnimi argumenti se da marsikaj narediti. Ne moreš pa v Sloveniji ali EU ponavljati NRA slogane, ker je pravno in družbeno okolje drugačno, ne glede na to, zakaj je temu tako.
Osebno mi je debata zanimiva kot rekreativnemu strelcu in lastniku B7. Podpisal sem peticijo, pisal EU parlamentu in delam na tem, da ne bi ostal brez štirice. Zame (in samo zame) je to dovolj, glede na to kakšno vlogo ima orožje v mojem življenju. Z veseljem pa podprem vsako dobro iniciativo.
“So I say, “Live and let live.” That’s my motto. “Live and let live.” And anyone who can’t go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It’s a simple philosophy, but it’s always worked in our family.”
George Carlin
George Carlin