Glede predloga, da bi morali najti politično stranko, ki bi zastopala interese strelcev - to je lahko dvorezen meč - predstavljajte si, da začnejo mediji pisati o stranki X, ki da pripravlja lastno vojsko... to bi lahko hitro izkoristile "leve", mehkejše stranke... in ob podpori medijev, bi bila takšna stranka (+vsi strelci) stigmatizirana.
Kot je zgoraj nekdo napisal: tu ni prostora za eno stranko, ampak je treba iskati posamične zaveznike (poslance v slovenskem in EU parlamentu) v vseh strankah.
Je pa po mojih izkušnjah tako, da se posamezniki (v slo parlamentu) ne bodo javno izpostavljali, dokler ne bo znano stališče stranke.
Podobno najbrž velja tudi za eu poslance, zato je tudi Fajonova spisala tak (ne)odgovor....
Sem pa ravnokar dobil odgovor enega od naših evropskih poslancev.
Objavil ga bom, ko dobim njegovo dovoljenje za javno objavo na tem forumu.
Je pa zatrdil, da bo v kratkem postavil tudi vprašanje evropski komisiji zakaj niso pripravili zakonodajnega predloga v zvezi z neregistriranim/nelegalnim orožjem.
Odgovoriti mu morajo v roku dveh mesecev.
Kot je zgoraj nekdo napisal: tu ni prostora za eno stranko, ampak je treba iskati posamične zaveznike (poslance v slovenskem in EU parlamentu) v vseh strankah.
Je pa po mojih izkušnjah tako, da se posamezniki (v slo parlamentu) ne bodo javno izpostavljali, dokler ne bo znano stališče stranke.
Podobno najbrž velja tudi za eu poslance, zato je tudi Fajonova spisala tak (ne)odgovor....
Sem pa ravnokar dobil odgovor enega od naših evropskih poslancev.
Objavil ga bom, ko dobim njegovo dovoljenje za javno objavo na tem forumu.
Je pa zatrdil, da bo v kratkem postavil tudi vprašanje evropski komisiji zakaj niso pripravili zakonodajnega predloga v zvezi z neregistriranim/nelegalnim orožjem.
Odgovoriti mu morajo v roku dveh mesecev.