Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
(22-11-2015, 16:56)Ales Napisal:
(22-11-2015, 13:58)mr.T Napisal:
(22-11-2015, 13:35)Kristian Napisal: večina lovcev, še iz tako zakotnih krajev dobivajo tiskano glasilo LZS. Če mogoče kdo pozna dotične, bi bilo zelo koristno objaviti poziv lovcem v glasilu.  Načeloma bi to moralo storiti vodstvo LZS ampak ti so precej bolj zaposleni  s tem da bi bili lovci izvzeti iz ukrepov, kot pa da se skupaj upremo ukrepom...

Sem bil na to temo na sestanku na centrali LZS in so rekli ,da do januarja ne bodo nič objavlali ,saj že imajo vrstni red in naslove za članke.Kot ,da je vse to v granit vklesano.

Kasneje sem z njimi kontaktiral glede nadaljne akcije in jim predstavil dosedanje ukrepe vključno z tisto prijavo na upravno inšpekcijo zaradi LD Slovenj Gradec (žančani,lovsko državno prvenstvo) pa so bili užaljeni ker sem jim omenil, da bi drugače to lahko tudi LD ali LZS naredila saj se primarno tiče njih pa še lastno pravno službo imajo.

Oni delujejo samo iz ozadja preko političnih vez in njihov cilj je ,da bi bili izvzeti ,to so v določeni meri že dosegl.

Hm, pa zdravniški pregled, če že, bi bil bolj potreben za lovce kot za športno na strelišču, tam ni gozda in grmovja in gobarjev, ki jih kdo lahko zamenja za divjad...

Kdo pa trdi, da lovci ne rabijo opravljati zdravniškega pregleda za pridobitev orožne listine?
“So I say, “Live and let live.” That’s my motto. “Live and let live.” And anyone who can’t go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It’s a simple philosophy, but it’s always worked in our family.”
George Carlin
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od fritz - 22-11-2015, 19:42
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od spe7 - 26-11-2015, 12:50



Uporabnikov, ki berejo to temo: 15 Gost(ov)