Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
(19-11-2015, 11:48)Matjaž_ Napisal: Jaz sem zaenkrat poslal e-pošto evropskemu komisarju za notranje zadeve, Dimitrisu Avramopoulosu, ki je tudi naveden v novi direktivi.
Menim, da moramo glavnino nestrinjanja nasloviti na glavne avtorje tega nesmisla, saj so se nacionalni parlamenti dostikrat izkazali zgolj kot nekritični potrjevalci sklepov evropske komisije.

Dobro. Jaz sem vceraj tudi poslal njemu in tisi babnici, in Junckerju in celemu kabinetu od vseh treh komisarjev.
Ampak ... mislim, da je ta faza ze koncana, ker so spodaj napisali, da je ze vse sprejeto na komisiji, in ne vem, ce ima sploh kaj haska pisat na komisijo. Seveda je dobro, da se bunimo in jim pisemo, da vidijo, kak neumen ukrep so sprejeli.

Tako da sedaj IMO ostane le se parlament in vlade clanic.
Tako da sem vceraj pisal tudi Pahorju, Cerarju, Gyorkosevi, nasim EU in domacim poslancem, in jih opomnil, da smo jih izvolili (posredno in neposredno) na polozaje, da nas predstavljajo in administrirajo z drzavo, in da morajo delat v dobro slovenskih volilcev in ne tujih drzav, zdruzb in posameznikov.

Ropotanje je treba vsekakor pojacati. Aktivirat cim vec ljudi.
Odgovori

Prispevkov v tej temi
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od Klemenc - 19-11-2015, 12:09
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od spe7 - 26-11-2015, 12:50