Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
(18-11-2015, 18:04)volvo2 Napisal: Vse kar si napisal zgoraj je megla in strašenje v smislu,(aha ti pa nisi priden in ti bomo vse pobrali) ,kar si pa napisal glede številčnosti se jim pa jebe če jih je 100.000,dokler protestirajo kot do sedaj,.

Poglej si primer poleti,ko je prišlo v Brusselj ali v Strassbourg par tisoč kmetov z traktorji, se je takoj našlo 500 mio eur za kmetijstvo.

A ti ločiš med orožjem in traktorjem? Pa recimo ločiš med splošno podporo javnosti kmetom in podporo lastnikom orožja? Lej, zaradi mene pojdi protestirat z orožjem a po mojem mnenju je to neumnost in za tem stojim.

Manj jokcajte in kaj naredite pa vas z veseljem podprem. Vendar nikakor in niti pod razno na kakšnem protestu z orožjem. In v času, ko boste jokcali na forumu, bom sam preventivno dal prekategorizirati mojo M4 iz B7 na B4, ker bo to bolj ziher ukrep kot čakanje strelske srenje, da bo stopila skupaj. Pa tudi to stopanje skupaj bo šlo težko, ker niste sposobni sprejemati kritike in drugačnega razmišljanja, kar pomeni, da se boste s takšno nestrpnostjo že med sabo težko dogovorili.
“So I say, “Live and let live.” That’s my motto. “Live and let live.” And anyone who can’t go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It’s a simple philosophy, but it’s always worked in our family.”
George Carlin
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od spe7 - 26-11-2015, 12:50
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od fritz - 18-11-2015, 19:51



Uporabnikov, ki berejo to temo: 19 Gost(ov)