Ocena teme:
  • 3 Glas(ov) - 2.33 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
o tem kako pač je pa se nč ne da spremenit a ne
#41
Marks Napisal:Se spet nad lovci hodujejo 'pasjeljubci', ki svojih zmešanih mešancev nimajo pod kontrolo?
Marsikater mešanec je bolj pameten kot kakšen jager. Dumb
Odgovori
#42
Od tega da neki kreteni z zračno streljajo mačke smo prišli na pljuvanje trolov po jagrih. Troli naj najprej tečaj naredijo, pa zdravniški z obveznim psiho testom, če se uspe prebit skozi sito vprašanj pa takoj kupit beretto in ego boostat in tukaj še bolj hrabro še bolj bedne poste pisat.

Pozanimajte se raje kako je z vpisom v lokalno LD. Še en al pa dva leva mandata, pa bo to edini način da obdržimo krepela.
Odgovori
#43
Šili noben recept mi ni tam vsec imas kaj boljsega? Berem tvoje komentarje pa take agresivnosti se nisem zasledil na forumu... Si ziher da ti kokosovovo olje pa goji jagode ne skodijo? Ker videt si na koncu z zivci... Menjaj prehrano skoraj zmeraj pomaga... Priporocam kaksne klobase iz divjega prasica, medvedje sape ipd
Odgovori
#44
(06-02-2020, 20:18)dani_79 Napisal: Šili noben recept mi ni tam vsec imas kaj boljsega? Berem tvoje komentarje pa take agresivnosti se nisem zasledil na forumu... Si ziher da ti kokosovovo olje pa goji jagode ne skodijo? Ker videt si na koncu z zivci... Menjaj prehrano skoraj zmeraj pomaga... Priporocam kaksne klobase iz divjega prasica, medvedje sape ipd
kakšne agresivnosti? nikjer nobenemu nisem odgovoril nasilno če ni tisti začel s tem. Drugače pa daleč od tega da sem vegan/vegitarijanec in imam kar rad meso, samo neumni komentarji si pač zaslužijo neumen odgovor.
Odgovori
#45
Se strinjam
Odgovori
#46
(06-02-2020, 19:14)jernejm Napisal: ....Še en al pa dva leva mandata, pa bo to edini način da obdržimo krepela.
Levica v svojem programu ni predvidevala lova, kot ga poznamo - pač pa obvladovanje števila divjadi s sterilizacijo. Sem meu nekje shranjeno, pa ne najdem.
...You know, you come from nothing - you're going back to nothing. What have you lost? .... NOTHING! (Monty Python)

Odgovori
#47
Ko tole bereš nekatere poste, mi res ni jasno skozi katero kno je gledal dohtar, ko je štempljal psiho test.
vem, da nič ne vem
www.tomasworks.com
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)