Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Postopek za pridobitev orožja začetnika
#41
(23-06-2019, 11:05)Strah Napisal:
fritz Napisal:Od kje pa misliš, da ljudje pobirajo umotvore tipa 'Hitler je bil socialist'? Na History Channel?  8-)


Kot kaže bom na Strelcu izvedel, da je bil Hitler konzervativni neoliberalist, ki se je ponesreči poimenoval z vodjem nacional-socialistične delavske stranke, ki je direktno zgledovala po fašistih, katerih vodja je bil socialist, glavni urednik socialističega časopisa in katerega kasnejši program je bi zmes revolucionarnih in socialnih tez. Tez katerih niso pred parimi leti sramovali privrženci naše sedanje Levice, ko so jim pokazali manifest in so butli mislili, da gre za program levice :)

P.S: Vem, da je off-topic, samo ne morem preko prešnjih dveh neumestnih komentarjev.

To se zgodi, če dovoliš, da te zgodovine in politologije učijo demagogi in Nora24 ter podobni. Mussolini je bil fašist ter bivši socialist. Če bi bil socialist, bi pri socialistih tudi ostal. Seveda imajo skrajno desne ideologije kot sta nacizem in fašizem tudi socialno noto a je ta vezana na temelj teh dveh ideologij, ta pa je rasa in nacija. Rasa in nacija sta pri marksizmu zastarela koncepta, saj ta temelji na razrednem boju, ki je univerzalen in nadnacionalen.

Če le malo poznaš zgodovino Nemčije po 1. sv. vojni in zgodovino 2. sv. vojne nikoli ne bi klatil takšnih neumnosti. Komunisti in socialisti so bili nacistom največji sovražniki, s katerimi so se redno pretepali po nemških ulicah in gostilnah, preden so prišli na oblast, nakar so jih itaq pozaprli, pregnali ali pobili. Največji sovražnik nacizma je bila Sovjetska zveza. S to so sicer nekaj časa zaradi obojestranskih koristi sodelovali a ko so se spopadli je bila stalinistična SSSR (kar je sicer deviacija socializma) smrtni sovražnik Reicha in tudi njegova poguba. Skratka - nacionalni Lebensraum proti komunistični Internacionali (pod vodstvom Boljševikov, seveda). Če bi bili oboji socialisti/komunisti, bi se kvečjemu skregali okrog razmerij v Kominterni, kot se je zgodilo med ZSSR in Jugoslavijo.
“So I say, “Live and let live.” That’s my motto. “Live and let live.” And anyone who can’t go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It’s a simple philosophy, but it’s always worked in our family.”
George Carlin
#42
ADMIN...POLITIKA  Doh
#43
OK, postopek je bil pojasnjen že 15 do 16x na tem forumu, Branislav pa itak ni zadovoljen z nami, ker ni dobil njemu všečnega odgovora.  
Tema se lahko zapre, ker je itak zalutala spet v politično gnojnico    Shootme  

P.S.: Branislavu predlagam, da gre vprašat na UE, potem naj pa tamkajšnje referente zmerja z jagri    Wall
Better be judged by twelve than carried by six
Gun Control is the comforting lies that people tell themselves in order to deal with media induced hoplophobia.




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)