Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ukradena shadow 2
#21
upam da je bil saj orng sef da bo veliko časa in truda vloženi da se ga odpre če se ga sploh
Odgovori
#22
Je pa vprašanje, ali so prišli zgolj po pištolo, ali so pa ukradli sef, v katerem je bila pištola. Vem , da je za lastnika vseeno, ker je na izgubi, za preiskavo je pa kar relevantno, katera sled je bolj vroča.
Doh
Odgovori
#23
Lojzi, ti mi s tvojimi 1K objavami in 3K na drugem forumu ne moreš pomagat. BTW tudi tam, si bil pri vEEEliki večini prepoznan za drekača.
V našem naselji je bil v enem letu vlom v isto stanovanje 2X (zaradi orožja). Iz strani ogranov pregona mu je bilo izrecno naročeno, da ne trosi okoli podrobnosti. Jaz mu ne moram pomagat. Če bi mu lahko bi mu z veseljem. Prav tako, mu ne pomagam s tem, da mu solim pamet koliko triglav vijakov je sidralo sef. Da pogreša šedovko čist zadosten podatek. Pištola ni feltna iz alfe, ki se utopi v količini.
Jeba je imeti opravka z zlatimi maturanti, ki se čutijo poklicane pametovat na vsak šmorn. Ali imaš preveč časa (predolgi odmori), ali kako.
Mogoče ti rabiš pomoč...
Končujem
Odgovori
#24
(29-05-2017, 13:21)najed01 Napisal:  Iz strani ogranov pregona mu je bilo izrecno naročeno, da ne trosi okoli podrobnosti. Jaz mu ne moram pomagat. Če bi mu lahko bi mu z veseljem.

Torej imaš ti več podatkov pa si tudi nemočen. Pištola brez papirjev se pa na bolhi ne bo prodajala. Vse drugo je nakladanje. Tvoje, da ne bo pomote.
Edini pomemben podatek je sam napisal. Model in barvo platnic. Kakšen sef in koliko vijakov je pa nepomembno saj ne bodo šraufov prodajal. 
Drugače to ni prvi primer. So tudi sef z 7 puškami izsekali iz stene in odnesli.
Odgovori
#25
Če že sprašuješ za informacijami glede kraje bi lahko vsaj povedal za kakšen sef gre in kaj je še bilo v omari, da vemo na kaj biti pozorni v kolikor se kaj od tega pojavi na bolhi/let go itd.
Odgovori
#26
Verjetno ne bi bilo odvec da se napise serijska stevilka, ce se kak tak kos najde pod sifro "ugodno"

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Odgovori
#27
Sploh ne razumem te objave zakaj avtor ni podal natančnih podatkov in opisa pištole, magazinov, sefa, serijske, območja kjer se je kraja zgodila  itd itd, kot da gre za neko šalo....
Odgovori
#28
dejte ga srat, no. A vi to resno??
Tisti ki kupuje črnjaka, se mu prav milo j..e za serijsko, ki je po veliki verjetnosti celo odbrušena. Itak ve, da je v prekršku in mu je izvor kosa res zadnja briga. Malo logike.
vem, da nič ne vem
www.tomasworks.com
Odgovori
#29
Sam sem postavil sef v vogal, da sem ga pritrdil na dve steni. Zraven sem dodal velike podložke, tako ga bo kar moral razbiti,odnesel ga ne bo. Nič ne pomaga ne vem kako dobra ključavnica in debelo jeklo, če se ga da spajsati od stene in odvleči. Alarmi, tudi tisti za sto evrov so pa tudi danes že tako dobri, da brezhibno opravijo svojo funkcijo.
Odgovori
#30
(30-05-2017, 15:12)Desc Napisal: Sam sem postavil sef v vogal, da sem ga pritrdil na dve steni. Zraven sem dodal velike podložke, tako ga bo kar moral razbiti,odnesel ga ne bo. Nič ne pomaga ne vem kako dobra ključavnica in debelo jeklo, če se ga da spajsati od stene in odvleči. Alarmi, tudi tisti za sto evrov so pa tudi danes že tako dobri, da brezhibno opravijo svojo funkcijo.

Torej, z vlomi nimam izkušenj, lahko pa povem, da so v prvi ulici, kjer smo bili doma, oropali (ali poskušali vlomiti) skoraj vsem, razen nam in sosedu pred nami ne. Po pregledu situacije smo ugotovili, da ima sosed nemškega ovčarja (ki sicer ni bil krotek - psina prava) in dejansko so se ognili našega ogla. Mi smo pa imeli hišo za njim, samo je zgledalo tako, kot da se pes lahko sprehaja po našem in njihovem, dejansko je pes lahko hodil samo po njihovem.

Ko smo se preselili, pa zopet neki mamilarji oropali vso ulico, razen nas in soseda (zopet) ne. Sosed ima rotvajlerja, ki ga je kupil od vojske ali policije, ko je pes šel v penzijo (ali tako nekako gre zgodba - nisem preverjal) - pes je mogočen nenormalno.

Mi pa imamo shih-tzuja, zver vidite na sliki:
http://dogtime.com/dog-breeds/shih-tzu#/slide/1

pes micen, laja pa tak, da se ga na začetek ulice sliši. Sedaj je star 6 let, pa ko poštar meče pošto noter, se zverina razpištoli, da še 5 minut laja, ko poštar že odide. Že če sosedova mačka z garaže vrže uč na naš balkon, jo Runo že čaka. Če noče priti, Runo malo zarenči, mače pa se na petah obrne in gre. Noče pasti na finto, ker je padla že večkrat, da jo je Runo nagnal na češnjo, za njo ni mogel, je pa nanjo lajal debelo uro. Potem je malo prišel k sapi, pa ko je mače mislilo, da se je Runo utrudil - je pridrvel in jo nagnal nazaj na vrh češnje.

Čuvaj tak, da to ne moreš verjeti.
Odgovori
#31
V Nemčiji so pred ohoho leti prodajali hišni zvonec, ki se je oglašal kot velika pasja mrcina. Baje je bil izredno učinkovit za odganjanje tatov. Pa še poceni nadomestek pravega psa je to.
Odgovori
#32
Za brazilce je pes vedno veljal za specialiteto...
Odgovori
#33
Pes ki laja..... še ni kuhan...
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 2 Gost(ov)