Ocena teme:
  • 9 Glas(ov) - 2.78 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Novice na temo orožja in strelstva na slovenskem
Vedno je pomembna tudi optika takšnega dejanja. Tako pač je. Tole je bil pregovorni PR-ovski strel v koleno za lovce. Streljanje živali v urbanem okolju obči javnosti ni všečno, ne glede na nujnost ali nenujnost dejanja. Tudi srat hodimo na samo, stran od oči javnosti, pa je vseeno tudi nujno potrebno in naravno dejanje. Ker pač javnost tega ne želi gledat. Izbrali so rešitev. Lahko bi boljšo. Tudi če bi pol srna crknila od prevelike doze. Tako to pač je.
Odgovori
(16-04-2024, 13:54)AR15 Napisal: Spet ena zgodba, ki jo napihuje en novinar. Ni zastonj pregovor "novinar je mrhovinar".

Carlova Evgenija ki mimogrede sovraži še sebe v akciji... Pray
Odgovori
Nobenga ne moti da je streljal v smeri ceste ?
Odgovori
V smeri ceste je precej relativen pojem. Ne pozabimo, da je “smer ceste” iz istega vira oziroma istih avtorjev kot oralna diareja zoper lovce. Pisci po večini nimajo blage veze o zakonodaji in trenutnem stanju. Uspavalo in primerna puška čala za vsakim vogalom? In potem svizec zvije joint. Te stvari niso izvedljive v realnem času niti ko gre za bolj občutljive zadeve kot je srna sredi ladjedelnice. 
Malo preveč nekateri gledate filme in tuje dokumentarce. 
Je pa žalostno, da v Sloveniji ni ene odzivne ekipe, ki bi pokrivala živalsko problematiko…
Odgovori
Bral sem, da so domači psi lani raztrgali 240 kosov srnjadi. To pa teh aktivistov prav nič ne moti? Ta srna je vsaj 'padla v ognju'.
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)