Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
J.S.Archer nadaljevanje splita.
#1
Potem, ko je moderator zaklenil tako pestro debato sem mu poslal sporočilo. 
Ni mi jasno zakaj. 

Ni govora o politiki pa tudi nekega pretiranega žaljenja nisem opazil. 
Pravzaprav posameznike, ki nimajo konstruktivne kritike ali zanimivega mnenja ignoriram in jim niti ne dam veselja z odgovorom.
Torej, da nadaljujem svij tok misli.

Moram še to objavit, da ne bodo ostali strelski privrženci nasedli poiskusu diskreditacije mene kot ljubitelskega športnega strelca z strani posameznikov, ki jim je očitno dolgčas. Torej sem oseba, ki mu športno strelstvo predstavlja enega od hobijev v prostem času.
Po več kot 10 letnem udejstvovanju v airsoft sceni se nas je skupina prijateljev airsofterjev odločila prestopiti tudi med športne strelce. Prvotno nas je 6 iz matičnega kluba opravilo vse potrebno za pridobitev OL. Na današnji dan pa nas je po mojem vedenju že 9 iz našega airsoft društva, ki si lastimo OL. Toliko o širjenju nabora strelcev v strelski srenji.
Za ostala airsoft društva iz širše okolice ne bom špekuliral. Vem pa, da so iz C.A.D iz Celja vsaj 4 opravili izpite za pridobitev OL.
Za Danija 79 sumim, da je eden od njihovih članov, ki je že v airsoftu imel razne pripombe čez mene zaradi različnih zamer ampak nikoli ni bil moški, da bi se z mano zoperstavil kot človek iz oči v oči. Mogoče se motim in me moja intuicija vara ampak Dani 79, če si bivši C.A.D-ovec potem veš kaj govorim.

Torej, da zaključim tale post.
Nekdo na tem portalu je izbrskal mojo objavo na mojem youtube kanalu kjer mi je vodja streljanja omogočil eksibicisko streljanje na mojo željo na dve stari čeladi ter plastenke bibite z tremi različnimi kosi orožja.
Snemalec ter prisotni so bili locirani v strelskih kontejnerjih za mano kar je razvidno iz posnetka.
Ker je na tem forumu registriranih veliko, kvazi strokovnjakov iz strelskih voda jih je zmotil moj obrat ob zadnjem izstreljenem naboju. Po njihovem mnenju sem storil strašno napako in z njo ogrozil dobrobit ter varnost vseh gledateljev ter starešine, vodje streljanja.
WRONG !!!

Nihče ni bil ogrožen v dobenem trenutku. Samo debil, imbecil, kreten bo na lastno pest brez vseh potrebnih dejstev izjavil, da je bilo dejanje nevarno. 
Strelski posnetek nima nikakeršne veze z dinamiko ali klasičnim preciznim streljanjem.
Strelski posnetek je nastal na mojo lastno željo preiskusa učinkovitosti 4 različnih tipov streliva.

Ja pridržujem si pravico poimenovati nekoga imbecil, debil ali kreten.
Nekdo, ki sklepa nekaj na podlagi video posnetka in me obtožuje nečesar kar se ni pripetilo si drugačnega poimenovanja z moje strani ne zasluži.

Za vse skeptike pa še en posnetek iz pred par let mojega udejstvovanja na treningu dinamike. 
Bi se z veseljem udejstvoval dinamike večkrat ampak sem časovno močno omejen.


https://youtu.be/oyhJUpWRWZk


Z tem zadnjim prispevkom zaključujem komentiranje različnih kvazi poznavalcev, strokovnjakov ter vsevednežev.
#2
Nisem našel tistega, ki ga je včasih limal jabolko. Sem dal pa drugega.


Priponke Male slike
   
#3
Se tudi strinjam z ostali, da tisto ni "bilo varno rokovanje z orožjem"... Ampak se zgodi... Ampak nekateri se zgražate, kot da je, začel streljati v ljudi... 

Mene bolj zanima instagram od tistih "riba" na desni(igralke inštrumentov)... Posnetek "slovenian party". Dumb

GG --- Tako torej poteka svoboda govora... Jao, miševi.  Dumb
#4
tud na tem posnetku imas prst na sprozilcu med menjavo nabojnika, ko praznis orozje ter kazes prazno in ko dajes v tok je tud v lukni.
Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)