Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LAUGO ARMS ALIEN 500
#21
Ne se bat. Tudi take stvari gredo v promet. Ja tudi v SLO. So ljudje, ki ne vedo kam z denarjem. Ga bo imel za hvalisanje. Nisem nevoščljiv. Le naj ga ima. Dvomim, da je boljši od shadow 2. ali kakšnega tanfoglia. Če pa bodo ti vesoljci prinašali zmago na tekmah, potem bodo upravičili svojo ceno. Če pištola prinese zmago, 5000 EU ni veliko, saj so že Čehi okoli 2000. Ja pa ne na golaž IPSC tekmah. Bo zanimivo prebrati kakšno mnenje vrhunskega tekmovalca, ki bo z njo tekmoval. Pustimo se presenetiti. Vseeno čestitke konstruktorjem za inovativni izdelek. Želim jim veliko uspehov.
Odgovori
#22
(23-02-2020, 19:11)savinjčan Napisal: Ne se bat. Tudi take stvari gredo v promet. Ja tudi v SLO. So  ljudje, ki ne vedo kam z denarjem. Ga bo imel za hvalisanje. Nisem nevoščljiv. Le naj ga ima. Dvomim, da je boljši od shadow 2. ali kakšnega tanfoglia. Če pa bodo ti vesoljci prinašali zmago na tekmah, potem bodo upravičili svojo ceno. Če pištola prinese zmago, 5000 EU ni veliko, saj so že Čehi okoli 2000. Ja pa ne na golaž IPSC tekmah. Bo zanimivo prebrati kakšno mnenje vrhunskega tekmovalca, ki bo z njo tekmoval. Pustimo se presenetiti. Vseeno čestitke konstruktorjem za inovativni izdelek. Želim jim veliko uspehov.
 
Pištola nikoli ne prinese zmage...me pa zanima katere golaž IPSC tekme imaš v mislih, oziroma a take sploh obstajajo  Question Pray
Odgovori
#23
Uradno je med Eu in Rusijo embargo. Ampak vmes je pa še kar nekaj kanalov po katerih prihaja strelivo in orožje v Eu.
Odgovori
#24
(23-02-2020, 19:38)tomygun Napisal: Uradno je med Eu in Rusijo embargo. Ampak vmes je pa še kar nekaj kanalov po katerih prihaja strelivo in orožje v Eu.
Ja zanimljivo je tole z embargom, ker v zadnjih mesecih je na voljo kar nekaj ruskega orožja pri naših trgovcih pa tudi pri sosedih avstricih.
Odgovori
#25
Meni je neznansko všeč, ker mi je kot inženirju inovativen koncept, ne pa n-ta kopija koncepta iz leta 1911. Bi jo imel? Bi, seveda. Ali sem pripravljen dati 5k € zanjo? Ne, ker sem prepričan da bom bistveno boljši s svojo Shadow2, če investiram 5k€ v strelivo in kvalitetne treninge kot pa če kupim LungoAlien.
Ampak imel bi pa jo, pa všeč mi je tudi :)
Odgovori
#26
(23-02-2020, 20:05)goldi Napisal:
(23-02-2020, 19:38)tomygun Napisal: Uradno je med Eu in Rusijo embargo. Ampak vmes je pa še kar nekaj kanalov po katerih prihaja strelivo in orožje v Eu.
Ja zanimljivo je tole z embargom, ker v zadnjih mesecih je na voljo kar nekaj ruskega orožja pri naših trgovcih pa tudi pri sosedih avstricih.

Če so pogodbe bile sklenjene pred embargom lahko nadaljujejo do poteka le teh ,drugače pa gre zdaj dosti robe čez Srbijo ,BIH.Ciper,Malto etc. Pa saj je tudi cena ruskih kosov zdaj tudi 2-3x višja kot je bila pred embargom. 
Tudi v drugo smer gredo kanali ,Rusi naprimer iz Ukrajine letalske motorje in podobno uvažajo preko Bosne. Iz EU se prov brez težav izvaža v Rusijo tako da gre najprej po cesti v Kaliningrad. Drugače pa preko Srbije.

Embargo je nekaj za male ribe in mali folk jebat v glavo , poglejte embargov Libiji , vsak dan pristajajo letala in ladje polne orožja , pa še tisto orožje ki so ga takrat zaplenili švercerjem iz Jugo vojne so je iz italjanskih skladišč v Libijo pripeljalo.

V Sirijo je cel svet izvažal orožje in terrorste .Balkanci so imeli praktično dnevne lete 'diplomatskih' letal (neke Azajbardžanske linije) ki so prefurale za kake 2miljarde $ orožja v vojno cono. Vsaka evropska prestolnica je imela praktično urejene turistične aranžmaje za Jihad ,polet v turčijo in prehod meje v sirijo all inclusive pa še kak AK so mu zraven dal. . Zdaj pa vsi jokajo ko se ti 'turisti' vračajo.

Potiho pa so vsi srečni ker VKS čisti Idlib teh turistov-jihadistov , ki bodo drugače ,če jih tam ne potolčejo enkrat slej ko prej v Evropi pobijal folk.




Ko pa jaz pošliljam nekaj robe v Rusijo in uvažam iz Rusije pa dobivam takoj dopise banke, pošte ,carine pa še koga in podpisujem razne izjave o spoštovanju sankcij.
Odgovori
#27
(23-02-2020, 19:11)savinjčan Napisal: Ne se bat. Tudi take stvari gredo v promet. Ja tudi v SLO. So  ljudje, ki ne vedo kam z denarjem. Ga bo imel za hvalisanje. Nisem nevoščljiv...

dobro ti uspe sam sebe demantirat v eni vrstici...
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)