Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
Ja dober video fajn lepo ilustrirano, logično in oh in sploh super. Moj point je bil nekako v smeri, da ti to en kurc pomaga, ker če ti ta video pokažeš recimo stotim ljudem, ki so ali nevtralni ali pa proti orožju ti bo morda 10 njih kimalo, 50 jih bo medtem razmišljalo o novi verziji mobilca in kaj morajo popoldan še kupt 40 se bo pa spraševalo kaj je tvoj problem, da na vsak način hočeš orožje pa saj imamo policijo in pa ja ni problema. Od tistih 10 ki ti kima bo morda eden dojel ostalih 9 bo šlo pa "na prejšnji tv kanal po poteku 5 minut mozganja". No un eden bo pa potem ko bo zvedu kaj vse mora naredit da lahko kupi gun vse skup pustil vnemar.

Saj vidiš pri drugih stvareh tudi, da logika, zdrav razum in osnovni kalkulus delajo HUDE probleme ogromnemu številu ljudi. Enostavno skozi izobraževanje so uspeli narediti generacije površnih budal, ki niso sposobne niti promila analitičnega in kritičnega mišljenja.

PS: Eksponentna funkcija je recimo ena izmed osnov današnjega bivanja praktično povsod jo omenjajo v takem ali drugačnem kontekstu ampak grem stavit da vas od vseh bralcev tle zgolj peščica resnično ve, kaj pomeni (pa še vi se morate prekleto posvetit temu) recimo zadolževanje na letni ravni s obrestno mero recimo 4% pri BDP morda 0 ali recimo zlo zlo optimistično 1%. Kdo ve kaj se pri tej obrestni meri naredi z državo v recimo 17.5 letih ali 23.3 letih?
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od spe7 - 26-11-2015, 12:50
Zaostrovanje EU zakonodaje glede orožja!! - od - 07-12-2013, 20:40



Uporabnikov, ki berejo to temo: 13 Gost(ov)