Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
Ok še enkrat lej z vidika hudičevega odvetnika.

Ja dragi moj povsem zastopim, da imaš rad svoj hobi vendar se moraš zavedati, da so grdi in zlobni ljudje na svetu, ki bodo izkoristili možnost pridobitve orožja ali ga ukradli legalnim lastnikom ter z njim pomorili kakega otroka. Vsako življenje šteje a ne in sigurno se strinjate z mano ko pravim, da morate tudi strelci prispevati svoj delež k varnosti družbe. Saj konec koncev lahko streljate z laserjem, zračno puško ali pa raje obiščete kako klekljarsko društvo, kaj je vaše popoldansko veselje v primerjavi z enim otroškim življenjem?

Kakšne argumente hočeš kako ustaviti plaz s čajno žličko?
Lej pozabi na hobije, priviligije takse in podobno sranje gre se za vojno zoper samostojno in svobodno bit in to ne na eni fronti ampak kot pravilno ugotavljaš na vseh. Zoper to se ne boriš tako, da sprejmeš debato okoli načina kako bodo dosegli svoje, ker te skos malo privijajo in si z vsakim dnem bližje prepadu. Edini način je, da se razkrinka bando, ki ima to agendo, da ljudje spoznajo, da ne gre samo za strelstvo ampak tudi vrtičkarstvo, pasjerejo, konjerejo in nevem kaj še vse in da se doseže kritična masa zavedanja in nato kritična masa, ki bo te stvari ali na miren način ali pa skozi nasilje zatrla.

Maš primer lih zdaj ko te fopajo s slogani "vklopi razum zahtevaj račun" in če si pač normalen pošten človek tvegaš da padeš na to foro, ker je dejansko moralno in prav, da vsak ki opravlja posel v neki državi plača davek oz. da del dohodka nazaj skupnosti, problem je, ker je denar tako nabran pokraden, skanaliziran in zlorabljen za zjebavanje ravno teh, ki prispevajo (in to še zdaleč ne samo pri nas - tu so samo amaterji v primerjavi z resničnimi mojstri tega posla -anglosaksonci in njihovimi potomci po drugih kontinentih). Če nisi opazil so se leta in leta trudili obrniti vrednote in kar je bilo nekoč prav je danes narobe in obratno.

Sam vidim edino možnost v povečanju zavedanja zakaj se gre (zato postam kar postam), da ljudje dojamejo širšo sliko dogajanja in da se začnejo spraševati in nato vsak zase sam odloči kako in kaj bo naredil za to, da se stvari spremenijo na bolje (ali pa ne). Moram pa priznati da nisem optimist in glede na zadnje razvoje dogodkov v svetu imam občutek, da "sile teme" zmagujejo in da se nam obeta novih "zgubljenih 500 let".
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od spe7 - 26-11-2015, 12:50
Zaostrovanje EU zakonodaje glede orožja!! - od - 07-12-2013, 00:34



Uporabnikov, ki berejo to temo: 17 Gost(ov)