Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
(15-03-2017, 09:10)matjaz43 Napisal: A un čebelarski orgličar je spet proti nam?

Peterle je glasoval po nareku EPP (koalicija evropskih desno-sredinskih strank), ki je s svojimi kadri v EK tudi vodila pripravo in sprejemanje te direktive. Čeprav so jih pri tem podprli fake levičarji PES (koalicija evropskih levo-sredinskih strank), je zadevo vodila evropska mainstream desnica, ne glede na to koliko nekateri nabijajo o komunistih, komunjarah, levici ipd. Kar je v EU in evropskem parlamentu res pravih desnih in levih strank so to skoraj brez izjeme tiste, za katere mediji trdijo, da so skrajne.

Drugače pa se strinjam z Matotom, da ne gre samo za orožje temveč za nedemokratično, netransparentno, zavajajoče in nestrokovno sprejemanje predpisov. Sam sicer podpiram evropsko združevanje a če je EU orodje elit in korporacij, ki deluje v škodo lastnih državljanov, potem takšne EU ne potrebujemo in jo je bolje uničiti in postaviti nekaj drugačnega, kot pa dovoliti da tako deluje. Jutri se bodo seveda čudili, zakaj je evroskeptikov čedalje več a svoje agende ne bodo spremenili niti za ped, vse dokler bodo v tem videli koristi.
“So I say, “Live and let live.” That’s my motto. “Live and let live.” And anyone who can’t go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It’s a simple philosophy, but it’s always worked in our family.”
George Carlin
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od spe7 - 26-11-2015, 12:50
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od fritz - 15-03-2017, 09:35



Uporabnikov, ki berejo to temo: 15 Gost(ov)