Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
Citat:Spet žalitve in spet jaz sem pameten, vsi ostali ste pa butci in škodljivci, ker ne mislite tako kot jaz. 


Spet si bom sposodil tebe kot primer (čeprav iz tega skušaš na vsak način narediti osebno izkušnjo vedi, da si samo primer povsem neosebno - kot sem ti že napisal). Strawman, fake argument in užaljenost -> tipična reakcija "snowflaka", ko mu velki fantje ne pustijo zraven v peskovnik. Namesto, da bi se vprašal zakaj ne (čeprav mu povedo) jokca in stokca. Kako ti dojemaš moje poste (ali kot aroganco ali kot save the world ali kot whatever) je povsem tvoj problem in stvar tvoje psihe s katero se ne mislim ukvarjati vsekakor imaš možnost moje poste raztrgati, ovreči in oh in sploh prikazati kot idiotske ampak seveda namesto, da bi to storil in dokazal svoj prav bentiš in jokaš o nekih žalitvah. TI (pa zopet preden dobiš pikice besa in nemoči, zopet samo primer, ker še zdaleč nisi edini, ki osnov ne obvlada) S SVOJIM PISANJEM ŽALIŠ INTELIGENCO POVPREČNEGA UDELEŽENCA FORUMA in če s svojimi "argumenti" to počneš na področju, ki ti je všeč in mu posvečaš svoj prosti čas kaj je potem šele drugje.

Torej še enkrat, če napišeš preverjene bedarije, neresnice ali utopične blodnje je problem V TEBI in ne tistih, ki ti tvoje mnenje označijo za prej našteto. Če kljub temu še kar naprej z novimi posti nadaljuješ v isti smeri in celo meniš, da so to argumenti zadevo samo še slabšaš. 

If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck. Better to remain silent and be thought a fool than to speak and to remove all doubt.

Na forumu sem (seveda so tudi drugi in to kar nekaj njih) v par letih prilepil ne broj virov, izkušenj in statistik in kar je najbolj žalostno od vsega, da je na forumu kar nekaj lenuhov in bedakov, ki namesto, da bi si stvari prebrali, analizirali in si zgradili neko realno sliko v glavi še kar trosijo neke stereotipe in predpostavke, ki enostavno ne držijo in hkrati nekako mislijo, da bodo prepričali druge, ki jih strelstvo ali ne zanima ali pa se orožja bojijo. Nekomu, ki ga je strah pajkov je povsem vseen kurac kolikokrat mu razložite, da neka ogromna kosmata tarantela ni čist nič nevarna, da na topli roki lepo drema in je mehka na dotik...
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od spe7 - 26-11-2015, 12:50
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od Mato - 02-02-2017, 08:59



Uporabnikov, ki berejo to temo: 35 Gost(ov)