Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
Citat:jaz z argumenti

Ne bodi no smešen malo realnosti prosim. Ja bilo je podano tvoje mnenje, ki je pa kot sem ti napisal povsem zgrešeno ampak namesto, da bi si prebral kaj sem ti napisal in se zamislil nad tem jočeš o nekih žalitvah in "osebnim napadom". Kaj šele če bi ti povedal v resnici kar ti gre glede na škodo, ki jo ta tvoj (kot sem že rekel ne redek) stav in neosnovano klamfanje povzroča vsem - se ti pozna, da si vsaj 1x preveč bil v Strelini družbi.

Edina dobra stvar je, da so se začeli oglašati tudi drugi, ki imajo malce več pameti in razgledanosti in so več ali manj dojeli za kaj točno se gre in kakšen je pravi odziv na te rabote. In ne to ni pojasnjevanje, da nisi nevaren ali da boš 3 sekunde počasnejši ali da samo sportaš medtem ko te sogovornik hoče s kolom po glavi....

Poglejte mal okolico (lePen, Anglote, Čehe, Orbana) predvsem tudi Trumpa (ki ga nekateri med vami imate za loleka...) in njegovo vojno z mediji. Prva bitka je bitka za percepcijo in če ti vsiljujejo svoj način govora, svoj način razmišljanja in hkrati seveda še lažejo je bitka že izgubljena če se igraš po njihovih pravilih. Potrebno jih je razkrinkavat in predstavljat njihovo delovanje za to kar je, vsiljevanje, laž in posiljevanje. Govoriti resnico v morju laži je revolucionarno (Orwell btw) zato tudi v EU tako agresivno vsiljevanje "verbalnega delikta", ker se elite zavedajo, da se njihovo morje iluzij, ki so ga stkali preko medijev ruši.  Z POPtv novinarji in ostalimi golazniki, ki imajo ali plačano agendo ali pa jih je strah z argumenti in pojasnjevanjem o tehnikalijah streljanja oz. športnega udejstvovanja ne prideš nikamor, ker če imajo agendo jih boli kita za argumente, če jih je pa strah imajo pa tako ali tako hendikep in strahu se še nihče ni rešil z argumentom in prepričevanjem.
Če se vrnem na Trumpa dve leti nazaj ste se nekateri smejali, letos poleti mi še niso verjeli da zna zmagat (sicer sem bil mnenja, da bodo nekaj zgoljufali ali ga ubili ampak ok pustimo času čas oz. noč je še mlada - črni humor :) ) ampak kot vidite velika večina američanov (ne to niso ilegalni migranti iz NY ali LA ali pa doollydoodski igralci in ostala "umetniška" srenja) podpira njega in to kar predstavlja (boj proti kvazieliti) - malo si poglejte novinarske konference in kako se daje s NBC, CNN in ostalimi trobili. Skratka varen pristan močne socialne države je podrt, starejšim je to nepojmljivo, mlajšim samo po sebi umevno vsem bo pa dokaj slabo v prihodnjih letih. Alternativa (ala Jabk in njegovo mnenje da se nič ne da) je pa zmaga globalističnih sil in pa večja ali manjša sužnjelastniška družba z večjimi ali pa manjšimi tegobami. Trenutno je vojna sicer vojna za mnenja ljudi ampak nič manj pomembna od tiste z orožjem (verjetno celo bolj), če bodo številke v prid globalističnim silam nam sledi verjetno xy let totalitarizma proti kateremu se bodo Stalinistični časi zdeli piknik. Prej se boste znebili iluzij bolje bo za vse tako, da Rombon raje se zamisli pa preberi knjigo ali dve in odpri oči in možgan kot pa da igraš užaljeno mono, ker drugim tvoje "igračke niso všeč".
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od spe7 - 26-11-2015, 12:50
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od Mato - 01-02-2017, 21:55



Uporabnikov, ki berejo to temo: 11 Gost(ov)