Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
(27-01-2017, 10:10)Msslosar Napisal: Jaz zadevo vidim takole

EU parlament se trudi za načrtno islamizacijo in uničenje evropske kulture z migranti iz muslimanskih držav. Tudi oni se zavedajo, kako nasilna je islamska vera oz. kako si islamski skrajneži po svoje razlagajo islam. Seveda se EU poslanci zavedajo in delajo na tem, da bodo ti migranti (islamisti) nekoč postali polnovredbi državljani nekatere od držav EU (roko na srce, migranti imajo že sedaj večje ugodnosti in pravice kot avtohtoni prebivalci EU) in če bodo postali polonopravni državljani, potem imajo seveda tudi enako pravice kot avtohtoni držvljani EU, kar pomeni, da bi lahko kot ostali državljani legalno pridobili dovoljenje za nakup orožja. Naprej pa vaši domišljiji puščam prosto pot. Iz vsega je možno razbrati, da je bila islamizacija Evrope od zmešanih voditeljev zamišljena že davno, še preden se je zgodilo kar se je.
(V spodnjem sestavku bom uporabljal besedo "libtard", ki bi po slovensko pomenila: liberalni idiot (ka kratko)).

Tako je.
Libtardi  imajo svojo agendo, da bodo lahko "vladali", če bodo imeli volilno bazo. Ker je narod spregledal (v ZDA tudi, hvalakurcu), kakšno agendo imajo za sabo, jim sedaj gori pod nogami.
Ni treba daleč pogledat, da vidite, da smo v eni veliki vojni. Ne pokamo se še z mitraljezi, je pa vojna za naše pameti.
Poglejte sedaj koliko pompa in hrupa zaradi Trumpa v ZDA. Tip je pa v ZDA naredil več v treh dneh, kot prej Opica v osmih letih. In tudi predhodniki opice. 

Če tako pomisliš, za koji kurac bi bilo nekomu v interesu, da si navleče morje muslijev nekam? Zdrava pamet govori proti temu. Zdrava.
.....razen če rabiš volilno bazo. In imaš namen sfukat celo zahodno kulturo. Ne vem, ali folk misli, da bodo ti mirni muslimančki lepo pridkano ubogali in jim dajali glasove?

Poglejte si tole:


Potem pa par dejstvev poglejmo:

1.) Libtardi podpirajo pedre, muslimane, ful se zavzemajo za pravice žensk (ok, tle recmo da ni nič narobe....skoraj ::) ) Torej -> WTF podpirat na eni strani muslimane, ki vemo kaj nardijo s pedrom če ga dobijo? Verjetno mu odrežejo kurca, kamenjajo, itd. Isto žensko. Kateri zdrav po pameti bi šel to podpirat?

2.) Libtard reakcije, kadar se zgodi kaj, ki ni na njihovi agendi. Lep primer protesti v ZDA. A so kaki republikanci protestirali in uničevali ulice po zmagi Opice leta 2008? Mislim da ne. Poglejte sedaj, kaj se je dogajalo. Vsak, ki je volil Trumpa je javno poniževan, označen kot rasist, itd.

3.) Medijske "vojne" in pumpanja, kako je islam kul, kako so pedri kul, kako so poroke z 9-letnicami kul, da sej pač to ni nič takega. Pa pol k se zgodijo posilstva v Nemčiji, Avstriji, pa pridejo storilci "oproščeni", češ da so posiljevalce tiste ženske itak "vabile" nej jih posilijo, da je v njihovih državah taka navada??? WTF???

4.) Teroristi. Terorist ni isto kot musliman! Tukaj je velika razlika. To so vedno samo neki jebeni "osamljeni volkovi", duševno moteni, soočeni z grozotami vojn itd. Nikakor ne smemo tega enačiti z muslimani.......mislim, pa pička vam materina no, sej sam statistiko pogledaš, sej 2x2 ni težko vržt na list papirja pa poračunat?

In še miljon drugih stvari je.



 -> tole tudi dosti pove :D

Zamislite se malo!
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od spe7 - 26-11-2015, 12:50
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od Rok - 27-01-2017, 14:03



Uporabnikov, ki berejo to temo: 3 Gost(ov)