Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
(23-11-2016, 16:15)JRC Napisal: To je pa slovenski kozarec  Mrgreen
Ja, saj razumem - slabi obeti se zgrinjajo nad strelstvo.... itak gre pa overall vse u 3pm, vsaj tak je trend tko da... na zapadu ništa novo, bi rekli  Sick  ampak gremo naprej, glavo pokonci, ne mečemo koruze v puške  Whistle

Teh par, ki se nas z tem bolj intenzivno ukvarja in nas občasno spustijo na kak sestanek na to temo in imam tako vpogled v drobovje res ne navdajajo z navdušenjem oz nas EU zadve manj ali sploh ne skrbijo ker so domače bisveno hujše.

Najhuje pri tem pa ,da vsi ,ki od tega športa dejansko živijo, stojijo ob strani in čakajo v upanju na pozitiven rezultat. Nobene akcije nič .

Da se pa vsaj malo zabavamo nam pa združenje orožarjev aka ZORO pošilja svoje obvestilo pridite na zbor plačajte članarino in se bomo malo izprsili ob razstavi zbirateljev orožja češ rabimo PR in solde .

Citat iz vabila.

Citat:ob otvoritvi razstave orožja zbirateljev, ki so člani ZORO v Pivki. Na žalost se nam zadeva ni izšla tudi zaradi dejstva, da so nekateri člani obljubili pomoč kasneje pa ni bilo od tega nič...

Vendar ne glede na to je odbor za pripravo razstave z mojo podporo sklenil, da od tega projekta ne odstopimo, saj Združenje rabi promocijo, da lahko prodre v javnost in dobi svoj renome.

Za razstave pa res ne rabim podpirat združenja , enak pogled imajo vrjetno ostali zato pa ni bilo $. Res čudno ?
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od spe7 - 26-11-2015, 12:50
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od mr.T - 23-11-2016, 16:39



Uporabnikov, ki berejo to temo: 13 Gost(ov)