Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
Ampak vseeno pa blejate in glumite užaljenost če vam kdo reče isto za kar se sedaj sami označujete. Če se pač ne počutite kompetentni razpravljat o tej temi s MNZ zakaj je potem tu potrebno jokat in vlečt na plano nevem kakšne vse krivice in prazgodovinske travme, ki s trenutno situacijo (vsaj direktno, da ne rečem kaj kaznivega) nimajo ama baš ništa. Če bi se pa ustanovilo združenje bi pa isto jamral, da vam samo dnar pobirajo, skratka cankarjanstvo do bridkega konca.

V kerem klubu si, član katere zveze je klub ali je zveza povezana z ostalimi zvezami in ima predstavnika, ki sodeluje na MNZ? Če je odgovor na zadnje negativen bi OGROMNO naredil že če bi predsednika zveze pobaral da kontaktira znane ljudi in le to priklopi v sistem, če pa je ŽE pa me čudi, da vas ne obvešča o trenutni situaciji in morate jamrat.


ŠE ENKRAT kar je nas posameznikov, ki se gremo vsaj na pol resne zveze (z vidika MNZ in ostalih "prikoritnikov") sodelujemo v dialogu s MNZ in tudi glede EU direktive za tiste, ki pa so člani klubov kar tako in člani zvez kar tako pa topel nasvet, da boste največ za strelstvo naredili, da se včlanite v aktivne klube in le ti v aktivne zveze, ta del pa upam, da ti je jasen kako se stori....
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od spe7 - 26-11-2015, 12:50
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od Mato - 14-04-2016, 15:51



Uporabnikov, ki berejo to temo: 35 Gost(ov)