Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
Thumbs Up 
(04-12-2015, 08:05)Kristian Napisal: Fantje, pa vi res niste normalni... imamo ZORO, kjer se kaže, da stvar funkcionira. Ko nekaj najbolj trmastih posameznikov le nekako izsili podatke s strani oblasti, se pokaže da kršite takorekoč ni (primer: iz "mnogo" kršitev, smo prišli na "več" kršitev, pa na "nekaj" primerov, in na koncu je bilo to 13 prijav in 1 dejanski primer kjer je nivo hrupa prekoračen, ti pove da ni problem v ZORO.
To da pride cigo k Rebcu z Ol za šport in kupi zaboj municije za kalaša ter ga odnese v Žabjak... to tudi ni problem v ZORO ampak tistega na MNZ, ki je dotični osebi dal potrdilo o ZANESLJIVOSTI, kar vsi vemo d aje pogoj za pridobitev orožne listine (čeprav mi tole diši bolj na urbano legendo, je dober primer)

In tako naprej - primerov je dovolj. Namesto da bi rekli, odjebite, ne boste arbitrarno hodili po streliščih in jih zapirali kakor vam paše, zraven pa želeli dodati v ZORO še stvari, ki imajo smisel - npr. dušilce, vi mislite da če boste servilni in se sami omejevali, da bo država rekla - naj vam bo, ker ste tako pridni.

Na koncu se boste še strinjali da je shranjevanje orožja na policijski postaji res dobra ideja in da reloading doma ni varen.

Laični narod in oblastniki... jebemusunce, res se zadržujem, ker baje ne smemo preklinjat na forumu, ampak vidva sta boba prez primere. Kaj za božjo voljo briga laični narod & oblastnike kaj imam jaz v omari in kaj briga mene kako se sosed počuti. Ja, ekscese in kršitve kaznuješ po črki zakona, to je to. Z orožjem ne smeš mahat po dvorišču, jo tiščat sosoedom /laični javnosti/ tako kot z lulčkom ne.
Taka tvoja analogija je nož, ki reže v obe strani. Recimo, zahtevam od tebe da se znebiš cucka, ker je velik nevaren in kosmat in se jaz ne počutim dobro. Ali pa da se znebiš svojega lulčka, ker imam otroke in ti si opremljen z orodjem ki po izgledu spominja na orodje posiljevalcev in pedofilov (čeprav je v tvojem primeru bolj mehke sorte), pa se jaz kot laičen sosed ne počutim dobro.
Vse ostalo je stvar moje osebne svobode in enakosti pred zakonom, zato ni treba dokazovati laični javnosti ničesar samo zato da se bo dobro počutila.

ah ja, geslo bobov je očitno "no brain, no tumor"

se podpišem pod tole...
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od spe7 - 26-11-2015, 12:50
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od seba20 - 04-12-2015, 10:33



Uporabnikov, ki berejo to temo: 21 Gost(ov)