Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
Citat:Določeni popravki so potrebni, predvsem poenotenje zakonodaje

Ja prav to je tvoje mnenje moje je da niso kvečjemu obratno razpust vseh vrst "poenotenj" in centralno-planskega odločanja....

Dobro argumentirani - pravljice za rajo, zato, da jih zaposlijo z zbiranjem statistik, argumentacijo in lovljenjem pravnih lukenj in jezika nato, pa itak naredijo po svoje in brez diskusije ali pa ti po nevem kakem trudu rečejo, da pač niso dobri argumenti.

Argumentiraj mi da je zid bel, če sem namenoma čorav in če imam moč ter sem prasec prepričan v svoj prav?

Statistika, empirika če hočeš  je jasna povsem znana (tistemu, ki ima interes videt) in kdor tega ne ve je to samo zato ker:

1. Ga to ne briga -> in bo naredil kot bo njemu pasalo/mu bo naročeno
2. Ga briga vendar namenoma ignorira in goni svojo mantro in agendo

Ne bit naivni in sodit tako politike kot navadno rajo, da je zgolj neinformirana in nevedna. NI RES politiki so precej dobro informirani vendar so pretežno kategorije 2 medtem ko navadna raja je morda neinformirana vendar pa je predvsem sorte 1 kjer jih določene stvari enostavno ne zanimajo in gonijo svojo udobno mantro (kruha iger ali pa poliitčnega prepričanja ne glede na empiriko).

Realno gledano bo politikom uspelo, če bo navadne raje kategorije 1 dovolj ali bo ali pa ne pa žal ne vem niti ne vem kakšna morajo biti razmerja med irelevantno rajo tipa 1 in ljudmi, ki vedo resnico in so pripravljeni se upreti tipu 2. Včasih je bilo tam okol 7% celotne populacije kaj je danes nevem mam pa občutek da bom še za svojega življenja izvedel :).
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od Mato - 20-11-2015, 14:28
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od spe7 - 26-11-2015, 12:50



Uporabnikov, ki berejo to temo: 25 Gost(ov)